firesz@firesz.sk

2018. február 25. – Belső szoba

Időpont:
2018. febr. 25.


Belső szoba

"Te pedig, amikor imádkozol, menj be a belső szobádba, és ajtódat bezárva imádkozzál Atyádhoz titokban." (Mt 6,6)

Szükségünk van egy belső szobára, ahol csak mi és Isten vagyunk, ahol beszélünk vele, ahol feltöltekezünk, ahol hallgatunk és figyelünk rá, ahol sírhatunk és kiönthetjük a szívünket neki.

Ez a belső szoba nagyon fontos és erre nem Istennek van elsősorban szüksége, hanem nekünk!

Ha bármilyen szolgálat előtt vagyunk és Istenre nincs idő, az sajnos érezhető lesz, és akkor előfordul, hogy a mi saját erőnkből megyünk. Ha előtte nincs Istennel párbeszédünk, és nem beszélgetünk el vele, nem lehet Istenről szó, ha kihagyjuk Őt az egészből.

Ezért biztatlak benneteket, sokan sokféle szolgálat előtt vagyunk, vagy pont szolgálatban, hogy próbáljuk megtalálni azt az időt, helyet stb., ahol Istennel lehetünk a belső szobánkban, mert minden OTT kezdődik.

"Nagyon korán, a hajnali szürkületkor, kiment, elment egy lakatlan helyre, és ott imádkozott." (Mk,1,6)

Szeretettel,
Ch. Veroni

u.i. Imában hordozzuk az idei Élesztő találkozót (2018.aug.15-19.), imádkozzunk a főelőadóért, evangelizátorért, programokért.

24 órás IMALÁNCOT tartunk!
Újra imára hívunk Benneteket. A vasárnapot /2018.február 25./ szeretnénk elkülöníteni újra annak, hogy Isten elé vigyük életünk minden területét. A forma az előző alkalommal megegyező: Az alábbi linken beírhatjátok a neveteket, vállalva, hogy abban az órában imában álltok az Úr előtt. Mivel egy közösség vagyunk az előttünk való, és a minket váltó emberért is imádkozzunk, mondjunk áldást életére!

Tehát a link, ahol jelentkezthetsz: https://doodle.com/poll/8bzg8vn7bidervkw

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle