firesz@firesz.sk

2018. április 22. – Erők és hatalmasságok ellen

Időpont:
2018. ápr. 22.


„Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak.” Efezeus 6,12

Kedves Imaharcosok, Testvérek!

Tudjátok, akik az Úr szőlőskertjében dolgoznak, azok számára nincsenek véletlenek. Nem véletlen, hogy épp most kell „imatémát” írnom, mert most nekem is nagyon nagy szükségem van a Ti közbenjárásotokra. Megpróbálom rövidre fogni, bár rengeteget tudnék mesélni, azok meg még többet, akik ebből szabadultak, vagy régebbtől jártasak a dologban…

Ha azt mondom: boszorkány, vagy boszorkányság – sokan a mesék világára gondolnak. Jó, akkor megközelítem más szavakkal: fehér és fekete mágia; népi vagy természetgyógyászat – állat és ember „gyógyítók”, vagy épp „rontók”; kuruzslók, javas asszonyok és férfiak; megigézés, asztaltáncoltatás, piros karkötő, szenes-víz stb. Sokak számára többnyire idegen, vagy nem létező „alakok” és „tevékenységek”. Akik viszont ismerik ezeket, azok tudják, miről beszélek.

Öt évvel ezelőtt, mikor a Kelet-szlovákiai Abara gyülekezetébe érkeztünk, megmutatta az Úr, hogy azért küldött minket ide, hogy eszközként az Ő kezében mindezekről az ördögi-démoni „jó-szokásokról” lerántsuk a leplet, mert az emberek többsége nincs tudatában, sokszor miért szenvednek testileg-lelkileg; miért ül rajtuk átok; miért baj az, ha egy kis fejfájással vagy enyhe megfázással szenes-víz után, vagy egy „gyógyász”, kuruzsló, vagy javas után fordulnak…? „Ha ez jó nekem, akkor mi ebben az ördögi?” – a leggyakoribb érv.

Nem fogom részletezni, a neten bőven utána olvashattok – fajtáiról és annak átkos „mellékhatásairól”.

A médiumoknak ezeket az „erőket” haláluk előtt át kell adniuk valakinek, hogy „nyugodtan” meg tudjanak halni. Nagyon sokáig nem derül ki az illetőről, ki kapta meg ezt a „tudományt”. Aztán, ha valakik, valamilyen szolgáltatást kértek tőlük, az utódokban is jelentkeznek lelki-genetikai vonalon azok kihatásai. („Megbüntetem az atyák vétkét a fiakban harmad és negyedíziglen…” - 2. Parancsolat)

Ettől az ember nem tud szabadulni, csak ha megtagadja és leteszi bűnként Jézus Krisztus nevében. Sokan más médiumhoz fordulnak, hogy vegye le a rontást, de nem segít, esetleg csak „tompít”.

Arra szeretnélek kérni Titeket, mikor látogatom az egyes családokat, adjon mindig világos meglátást, felismerést – az érintettek részéről is, és hogy Jézus Krisztus szabadító hatalma véget vethessen életükben az „ősöktől örökölt” átoknak.

Nem árt kinek-kinek a saját környezetében is körülnéznie és megvizsgálnia, nem ez-e az oka, hogy az emberek nem tudnak megtérni, hogy teljesen „lepattan” róluk az Ige?

Bátorításként, mit most olvastunk:„hadakozásunk fegyverei ugyanis nem testiek, hanem erősek az Isten kezében erődítmények lerombolására. 2 Kor 10,4

Bocsánat, ha nagyon hosszúra sikerült!

Üdvözlettel és testvéri szeretettel:

beňadik adrián

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle