firesz@firesz.sk

2017. szeptember 10. – 24 órás IMALÁNC

Időpont:
2017. szept. 10.


Kedves Imaharcosok!

"Szüntelen imádkozzatok."1Thessz. 5,17

Szükségességét éreztük annak, hogy újra elköteleződjünk az imára, oly módon, hogy 24 órás imaláncban keressük Isten akaratát, vezetését életünkre, közösségünk életére nézve. Kérjünk az Úrtól ezekre az alkalmakra bátorságot, elkötelezettséget, kedvet, örömet 🙂

Egy imakérést is a szívetekre helyezünk:
" Imádkozzunk a fiatal felnőttek generációjáért, akik a hetekben kezdik a suli utolsó vagy épp első egy-két évét! Nagy változások történnek körülöttük, de a változásokat kihívásként élhessék meg. A bizonytalanságokban pedig fedezhessék fel, hogy Jézus valóságos."

Az első alkalom időpontja: 2017. szeptember 10. vasárnap 00:00-24:00. Az alábbi doodle táblázatba beírhatjátok a neveteket, vállalva, hogy abban az órában imában álltok az Úr előtt. Mivel egy közösség vagyunk az előttünk való, és a minket váltó emberért is imádkozzunk, mondjunk áldást életére!

Bence is írt magának egy levelet erről 🙂 Bátorodjatok általa is!!

"KEDVES ÉN!
Nem tudom, hogy éppen milyen szakaszában vagy az életednek, hogy milyen a kapcsolatod Istennel, de szeretném ha több időt töltenél Vele. Szeretném, ha a Szentlélek nem a segítő ESZKÖZÖD lenne, hanem egy olyan segítő TÁRS, akire minden nap hagyatkozhatsz és megoszthatod Vele azt, amin éppen keresztül mész. Élj Vele!

Tudod mire gondoltam? Szeretem ezt a közösséget, ahova jársz. Sőt hiszem azt, hogy Istennek terve van ezzel a közösséggel, és éppen ezért az van bennem, hogy azokkal, akik ezt szívükön hordják, harcolhatnátok együtt imádságban, nem? Persze tudom, hogy Te Velük vagy egyénileg is lelkiekben, de úgy gondolom, hogy most itt az idő arra, hogy közösségben, vállvetve buzdítsátok egymást, és kérjétek a Szentlelket a vezetésért. Elvégre, figyi! Most lesz az új vezetőség megválasztása és jövőre az ÉlesztŐ is. Tulajdonképpen sok drága ember és élet. Szeretném, ha az otthoni gyülekezetetekért is imádkoznátok!
Na, mit szólsz? Arra gondoltam, hogy csatlakozhatnál az imasarok által meghirdetett imalánchoz, és beírhatnád magad a doodle táblázatba 🙂 Szeptember 10-e épp jó volna neked!! Na mit szólsz?"

ÉN: Wao.Igen. Beírod a nevemet 00:00-tól 01:00-ig? De komolyan...
.
..
...
És Te?

Ide írhatod be a neved: https://doodle.com/poll/ibh8pntrth3t94dq

Szeretettel és imádsággal,
Bence és Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle