firesz@firesz.sk

2017. november – 24 órás IMALÁNC

Időpont:
2017. nov. 19.


Kedves Imaharcosok!

„Emberfia! Nyisd ki jól a szemedet, és hallgass meg mindent figyelmesen! Jól figyeld meg mindazt, amit mutatok neked, mert azért kellett idejönnöd, hogy meglásd ezeket a dolgokat. Mindazt, amit látsz, mondd el aztán Izráel házának!...

... Ekkor fölemelt engem a lélek, bevitt a belső udvarba, és láttam, amint az Úr dicsősége betölti a templomot. Hallottam, hogy a templomból szól hozzám valaki – pedig az a férfi mellettem állt –, és ezt mondja nekem: Emberfia! Ez az én trónusomnak és lábaimnak a helye, ahol Izráel fiai között fogok lakni örökre.”

Isten végigvezeti Ezékielt látomásban az új templomon. Minden kis részletet, a méreteket, a helységeket, kamrákat, csarnokokat megmutat neki. Végül pedig láthatja, ahogy Isten dicsősége betölti a templomot.

Isten mielőtt feladatot bíz ránk, elküld emberekhez, külön velünk foglalkozik. Körbevezet az Ő templomában, ahol minden a helyén van, tökéletes és SZENT. Hogy megismerjük Őt, terveit és megláthassuk az Ő dicsőségét.

Amit pedig megmutat Nekünk, használni is akarja majd, hogy induljunk el mások felé. Hiszen a mi életünkben is meg akar dicsőülni.

Engedjük, hogy az Úr ebben az órában a mi "idegenvezetőnk" legyen. Adjunk teret annak, hogy akár életünk rejtett, vagy épp fájdalmas kamráin, csarnokain is végigjárjon velünk és dicsőségével betöltve erősítsen minket!

Újra imára hívunk Benneteket. A vasárnapi napot /2017. november 19./ szeretnénk elkülöníteni újra annak, hogy Isten elé vigyük életünk minden területét. A forma az előző alkalommal megegyező: Ezen a linken beírhatjátok a neveteket, vállalva, hogy abban az órában imában álltok az Úr előtt. Mivel egy közösség vagyunk az előttünk való, és a minket váltó emberért is imádkozzunk, mondjunk áldást életére!

Szeretettel és imádsággal,
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle