2017. július 09. - Veletek az Isten :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

2017. július 09. – Veletek az Isten

Időpont:
2017. július 9. 21.00, vas


Map Unavailable

Kedves Imaharcosok!

A LÉLEKzetvétel táborból hazatérve, sok gondolat, új megtapasztalások keringenek gondolataimban. Isten sokféle módon, sokféle oldalról megáldotta az ott töltött napokat. Szeretnénk innen is megköszönni az imatámogatást, remélem senkinek nem mentünk az agyára a sok email-lel 🙂 Ha igen, elnézést kérünk! 😇

Az imaséták alkalmával a Zakariás 8 fejezetét jártuk körül, hogy milyen is az Isten szerinti jövő, amelyet a féltőn szerető Atya igazgat. Igaz város, szent hegy, ahol helye van az időseknek, a fiataloknak, ahol helyreállítás van, biztonság, gyümölcstermés, áldás.
Mindezek mellett útmutatást is kap a nép…

“Ne féljetek! Ezeket tegyétek: Mondjatok igazat egymásnak! Hozzatok igaz és békét szerző ítéletet kapuitokban! Ne tervezzetek magatokban egymás ellen semmi rosszat, és ne szeressétek a hamis esküt! Mindezt gyűlölöm én – így szól az Úr. Csak szeressétek az igazságot és a békességet! …Nagy népek és erős nemzetek jönnek Jeruzsálembe, hogy a Seregek Urához folyamodjanak, és az Úrhoz könyörögjenek. Ezt mondja a Seregek Ura: Azokban a napokban tízen is megragadnak a mindenféle nyelvű népek közül egy júdait ruhája szegélyénél fogva, és ezt mondják: Hadd tartsunk veletek, mert hallottuk, hogy veletek van az Isten!” Zak. 8:15-23.

Imádkozzunk ezért, hogy a körülöttünk élők számára ilyen élő bizonyságok legyünk, hogy látható legyen Isten életünkben!

Sok áldást kívánok,
Erzsébet