firesz@firesz.sk

2017. július 09. - Veletek az Isten

Időpont:
2017. júl. 9.


Kedves Imaharcosok!

A LÉLEKzetvétel táborból hazatérve, sok gondolat, új megtapasztalások keringenek gondolataimban. Isten sokféle módon, sokféle oldalról megáldotta az ott töltött napokat. Szeretnénk innen is megköszönni az imatámogatást, remélem senkinek nem mentünk az agyára a sok email-lel 🙂 Ha igen, elnézést kérünk! 😇

Az imaséták alkalmával a Zakariás 8 fejezetét jártuk körül, hogy milyen is az Isten szerinti jövő, amelyet a féltőn szerető Atya igazgat. Igaz város, szent hegy, ahol helye van az időseknek, a fiataloknak, ahol helyreállítás van, biztonság, gyümölcstermés, áldás.
Mindezek mellett útmutatást is kap a nép...

"Ne féljetek! Ezeket tegyétek: Mondjatok igazat egymásnak! Hozzatok igaz és békét szerző ítéletet kapuitokban! Ne tervezzetek magatokban egymás ellen semmi rosszat, és ne szeressétek a hamis esküt! Mindezt gyűlölöm én – így szól az Úr. Csak szeressétek az igazságot és a békességet! ...Nagy népek és erős nemzetek jönnek Jeruzsálembe, hogy a Seregek Urához folyamodjanak, és az Úrhoz könyörögjenek. Ezt mondja a Seregek Ura: Azokban a napokban tízen is megragadnak a mindenféle nyelvű népek közül egy júdait ruhája szegélyénél fogva, és ezt mondják: Hadd tartsunk veletek, mert hallottuk, hogy veletek van az Isten!" Zak. 8:15-23.

Imádkozzunk ezért, hogy a körülöttünk élők számára ilyen élő bizonyságok legyünk, hogy látható legyen Isten életünkben!

Sok áldást kívánok,
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle