firesz@firesz.sk

2017. január 08. - Gazdálkodni

Időpont:
2017. jan. 8.


Kedves Imaharcosok!

Így az év kezdetén gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki újra átgondolja, hogyan is kéne gazdálkodni azzal, amit Istentől kapok és kaptam. Három fontos dolog is eszembe jut, amivel nagyon szeretnék jól gazdálkodni a következő évben, ezek pedig az idő, az energia és a pénz.
Persze tudok és szeretek is tervezgetni, de őszintén nem akarok a magam eszére támaszkodni. Szükségem van, hogy Isten mutasson rá és vezessen abban, hogy mibe fektessem az időmet és az energiámat. A gazdálkodás a pénzzel, pedig azt hiszem egy egész életen át tartó kihívás. Előjönnek a kérdések. Támogatom javaimmal az evangélium terjedését, a szükséget szenvedőeket? Kész vagyok bőkezűen adni abból, amit Tőle kaptam? Hasznos dolgokra költöm a pénzem? Észreveszem magamon, hogy az anyagiak terén újra és újra át kell adni Istennek a vezetést!

Kérjünk imában Istentől újra bölcsességet, hogy jól tudjunk sáfárkodni az előttünk álló évben! Kérjük a vezetését az időnkkel és az energiánkkal való gazdálkodáshoz, és tegyük az Ő kezébe az anyagiakat! Kérjük Őt, hogy adjon készséget és jókedvet az adakozáshoz, ahogy minden héten halljuk 🙂

"Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek!" Máté 7,7

Zoltán

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle