firesz@firesz.sk

2017. december 10. – Meghódol lelkem

Időpont:
2017. dec. 10.


Kedves Imaharcosok!

"Miért tombolnak a népek, milyen hiábavalóságot terveznek a nemzetek? Összegyűlnek a föld királyai, a fejedelmek együtt tanácskoznak az Úr ellen és felkentje ellen: Dobjuk le magunkról bilincseiket, tépjük le köteleiket! A mennyben lakozó kineveti, az Úr kigúnyolja őket. Majd így szól hozzájuk haragjában, izzó haragjában így rémíti meg őket: Én kentem föl királyomat szent hegyemen, a Sionon! Kihirdetem az Úr végzését. Ezt mondta nekem: Az én fiam vagy! Fiammá tettelek ma téged!..." Zsolt 2,1-7.

Előfordult-e veled, hogy bilincsnek és súlyos köteléknek érezted magadon azokat a terheket, amelyeket az Úrért hordoztál. Vagy épp az Úr közelségét, az Úr akaratát életedben.

Látnunk kell, hogy az Úr más kötelékkel von magához... Emberi kötelékekkel vontam őket, szeretetnek köteleivel, és olyan voltam hozzájok, mint akik leemelik szájukról az igát, és ételt adtam nyájasan eleikbe. Hós 11,4.

Felkent Király Ő, úgy élt a földön, s úgy is fog megjelenni újra. Egyetlen mód, ahogy jöhetek elé, hogy meghajtom térdem. Nem tombolok, nem keresem a kiskapukat, nem rázom le magamról a szeretet köteleit, hanem az énekkel együtt mondom...

"Meghódol lelkem, tenéked nagy Felség..."

Jöjj így elé, ma este! Áldott Adventet!
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle