firesz@firesz.sk

2017. április 09. - Jelek

Időpont:
2017. ápr. 9.


Kedves imaharcosok!

A minap vezetés közben ismét Kossuth rádiót hallgattam (bizony, nemcsak dédiknek való:) és épp a budapesti tavaszi fesztivál programjaiból adtak egy kis ízelítőt. A #felafejjelbudapest elnevezésű projektre én is felkaptam a fejemet (fülemet). A járókelőket a sétányra felfestett ismertető jelek tájékoztatják egy – egy műalkotás épület tervezőjéről, koráról, stílusáról. Az arra sétálóknak mindössze az a feladatuk, hogy kicsit megálljanak, felpillantsanak és gyönyörködjenek. Egy jel, ami kimozdít bennünket az okostelefonunk bámulásából, a rohanásból… klassz:)

A mennyei közvetítés ma is azt sugározza, hogy ettől sokkal, de sokkal nagyszerűbb projekten dolgozik Jézus évezredek óta. Szüntelen ellát bennünket a legkülönfélébb jelekkel az Írásokban, értelmi-érzelmi-lelki hullámhosszokon, hogy derűs békességgel, bátran járhassunk utunkon, gyönyörködve gondviselésében. Előre elküldi jeleit, hogy Őt, az Igazat lássuk, kövessük és nem engedi, hogy tekintetünket lehúzza a szédítő múlt, a rémítő jelen vagy a didergető jövő Koncsol László-A harmatcsepp c.verséből

Könyörögjünk nap, mint nap megújuló éberségért, hogy felfigyeljünk Urunk jeleire, és tekintetünket Őrá emelve mehessünk tovább.

*Ti azonban vigyázzatok…*Mk13,21-37
*Hozsánna! Áldott, aki jön az Úrnak nevében!*Mk11,9-10

Szeretettel
a.n.a

Imakérés:
Imádkozzunk egy fiatal gimnazistáért, Csengéért, hogy az Úr emelje ki a lelki terheiből, adjon neki gyógyulást, békességet.

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle