firesz@firesz.sk

2016. február 14. Az aratnivaló sok...

Időpont:
2016. febr. 14.


„Amikor látta (Jézus) a sokaságot, megszánta őket, mert elgyötörtek és elveszettek voltak, mint a juhok pásztor nélkül. Ekkor így szólt tanítványaihoz: Az aratnivaló sok, de a munkás kevés: kérjétek tehát az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába.”  Mt 9,36-38

Talán észrevetted, hogy időközönként imakérések jönnek a Firesz – Duna Mente részére, ugyanis márciusban új vezetőségi tagot fogunk megválasztani, illetve új elnökünk lesz. Hát ez is egy olyan imakérés.
Azon gondolkodom, hogy ha Jézus most úgy szétnézne köztünk, mit tenne... meg vagyok győződve, hogy ugyanazt, mint anno. Hiszem, hogy van itt jónéhány tanítvány. És tudom, hogy tanítványként is lehet az ember elgyötört és elveszett... mégis Jézus ma újra hozzád fordul: Az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Ismeri a helyzetet. Jól ismeri a helyzetet. DE ugyanolyan jól ismeri a megoldást is. Szeretnélek megkérni, hogy ezen az estén kövesd Jézus tanácsát, és:

  • imádkozz, hogy az aratás Ura küldjön a Firesz – Duna Mentébe munkásokat
  • imádkozz azokért a munkatársakért, akik megfáradtak
  • imádkozz a Firesz – Duna Mente új vezetőségi tagjáért, hogy legyen ember, aki beáll az aratásba
  • imádkozz a Firesz – Duna Mente új elnökéért, hogy bátran simujon bele Isten tervébe, hogy meghallja a küldő szót és engedelmeskedjen neki.

Köszönöm, és áldott együttlétet az aratás Urával!

Júlia

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle