firesz@firesz.sk

2016. augusztus 28. - Mi van a kezedben?

Időpont:
2016. aug. 28.


Kedves Imaharcosok!

Mózes ekkor így felelt: Hátha nem hisznek nekem, és nem hallgatnak a szavamra, hanem azt mondják, hogy nem jelent meg neked az ÚR?! De az ÚR erre azt mondta neki: Mi van a kezedben? Egy bot - felelte ő. Dobd a földre! - mondta az ÚR. Amikor a földre dobta, kígyóvá vált, és Mózes elfutott előle. Azután ezt mondta az ÚR Mózesnek: Nyújtsd ki a kezedet, és ragadd meg a farkánál! Mózes kinyújtotta a kezét, és megmarkolta, az pedig bottá vált a markában. Így majd elhiszik, hogy megjelent neked az ÚR, atyáik Istene: Ábrahám Istene, Izsák Istene és Jákób Istene.”

Ez a kérdés állt előttünk pár napja egy keresztény találkozón. Ma este mi is gondolkodjunk el ezen. Isten mit adott a kezünkbe? Mit birtokolunk? MIt szorongatsz a kezedben? S elgondolkodtál-e azon, hogy mire kaptad azt az Úrtól? Lehet ez a tehetség, a közvetlenség mások felé, a segítőkészség stb, vagy lehet ez a pénz, a diploma, az autókulcsod is például 🙂 
 
Engedd, hogy Isten HASZNÁLJA azt, amit a kezedbe adott!! Mózes arra használta botot a kezében, hogy Istenre mutasson, és minél többen higgyenek benne. Ne magunknak tartsuk meg, Isten akkor tud használni, ha mindenünket átadjuk neki. Imádkozzunk ezért!!
 
Adjon az Isten Nektek megelégedett szívet a hét minden napján 🙂
Erzsébet
 
u.i. 3 perce helyett, aki volt az Élesztőn írhat nekünk róla 🙂 Bátran! Várjuk nagyon! Mindig jó imameghallgatásokról olvasni 😉 Majd megosztjuk a többiekkel! Köszönöm előre is!
Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle