2016. április 24. - Nem kell B-terv! :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

2016. április 24. – Nem kell B-terv!

Időpont:
2016. április 24. 21.00, vas


Map Unavailable

„Mostantól fogva új dolgokat hirdetek neked, rejtett dolgokat, melyekről meg nem tudsz.” (Ézs 48,6)

 

Mikor ezt az igét kaptam, nagyon megörültem, jaj ez milyen jó-gondoltam, új év, új dolgok, és már alig vártam Isten mi újat készít nekem, mert egy ideje nem történt különösebb változás.

Az egyik ’’újdonságomat’’ szeretném megosztani veletek.
Én Pozsonyban dolgozom és albérletben vagyok egy lánnyal. Ez a lány azonban, hamarosan férjhez megy és nekem új lakás után kell néznem. Persze rábíztam Istenre, hogy segítsen benne, de azért volt egy B-tervem, ha esetleg történne valami. Ebben én meg is nyugodtan addig, amíg az én B-tervemet Isten nem vette el. Na, akkor jött az igazi pánik. Most mi lesz?

És itt jön a hit és a bizalom. Ha Isten azt ígéri, hogy új dolgokat ad nekem, Ő csak azt kéri tőlem, hogy bízzak is benne, mert Ő azokat véghez viszi és csodásan elvégzi, sokkal jobban, mint mi azt gondolnánk, vagy elterveznénk. Nekem olyan jól eltervezte, hogy csak egy utcával kellett messzebbre mennem, és van külön szobám, ééés pont időben jött a válasz, a megoldás.

Ch. Veroni

Imakérés:

– A hétvégén újra TINIHÉTVÉGE J 36 fiatal és a vezetők kérik imatámogatásunkat, hogy az Úr áldja meg az együtt töltött perceket!
– Imádkozzunk az idei Élesztő tábor szervezői csapatáért, munkatársakért és a munkálatokért!

Még senki nem szólt hozzá...