firesz@firesz.sk

2015. október 11. - Járuljunk Isten színe elé

Időpont:
2015. okt. 11.


Kedvesek,

Hallgassuk meg ezt az éneket:  Dicsérni vágylak én szívemből, Uram!

https://www.youtube.com/watch?v=oV3fzqybdNI

és hálával teli szívvel engedjük ki magunkból a bennlevő gondolatokat!

1.Dicsérni vágylak én szívemből, Uram! Dicsérni vágylak én szívemből, Uram! Látni arcodat, irgalmad, miként árad, dicsérni szívből!

 

..hálát adok, Uram minden ajándékodért. A Veled való találkozásokért, az emberekért, akik körülvesznek, a lehetőségekért, a nyitott ajtókért és a békességedért. Bármit teszek, bármi történik is, Téged dícséri szám!

2.Ismerni vágylak én mélyebben, Uram! Ismerni vágylak én, mélyebben, Uram!

Látni arcodat, irgalmad, miként árad, ismerni jobban!

 

..bármennyire fáradt vagy elfoglalt vagyok, Hozzád szeretnék jönni, Uram! Ha 1000 dolog tölti is ki a napjaimat, ott vagy, mindennek az alapja és mozgatórugója. Hadd lássalak mindenben és mindenkiben! Hadd lássalak és érezzelek, tanuljak Rólad minden nap!

3.Szeretni vágylak én mindjobban,Uram! Szeretni vágylak én mindjobban,Uram!

Látni arcodat, irgalmad miként árad, szeretni jobban!

.. Uram, szeretlek! ...és szeretem azokat az embereket, akiket nekem adtál: a társamat, a gyerekeimet, a családomat, barátaimat és ismerőseimet.. de jaj, minél közelebb állnak a szívemhez, annál jobban aggódom értük! Aggodalom az osztályrészem amikor felkelek, egészen míg el nem alszom. Irgalmazz, hogy a nekem legdrágábbakat a Te kezedbe tudjam helyezni! A Te szereteted űzze ki a félelmet és az aggódást! Hadd tudjak szeretni olyan felszabadultan, amilyen szeretettel Te veszed körül a Gyülekezetedet!

 

4.Szolgálni vágylak én hűséggel, Uram! Szolgálni vágylak én hűséggel, Uram!

Látni arcodat, irgalmad miként árad, szolgálni hűen!

.. nem tudok nem a migránsokkal és nincstelenekkel kelni és feküdni gondolatban. Mi lesz a folytatás? Vajon merre vezetsz bennünket személyesen és Európát ebben a nehéz kérdésben? Add, Urunk, hogy legyünk irgalmasok és bölcsek is! Az a sok gyermek az utakon és az utcákon ..és jön a hideg ősz! Add, hogy tudjunk ott lenni, ahol kell, de nemet is mondani, amiben kell. Oltalmazd meg őket és bennünket is! Adj békességet.. de ha nem tennéd is, segíts nekünk, hogy engedelmes és hű szolgáid maradjunk minden körülmények között!

R: Minden madár Néked énekel! Ágát a fa Hozzád nyújtja fel!

Halld meg énekem! Hozzád emelem kezeimet!

Hálát adunk Neked a teremtett világért, az őszért, a meleg összebújásokért és hála hogy dícsérhetünk Téged együtt, Egyként. Fogadd el őszinte Hódolatunk, Urunk! Amen.

.. és Ti is, Kedvesek, kusza imámat. 🙂

Szeretettel:

Anikó

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle