firesz@firesz.sk

2015. november 15. - Ima szabadulásért

Időpont:
2015. nov. 15.


Kedves Imaharcosok!

 

Most kivételesen a héten kapott imakéréssel kezdeném...

 

"Már nagyon régóta szerettem volna írni ezzel kapcsolatban az imasarokra. Sajnos nálunk a családban nincsenek rendben a dolgok. Az apukám iszik és sajnos ez néha nagyon nehéz, nehéz nekünk, de gondolom neki is. Nagyon sokszor nincs bennem felé szeretet és már nem is hiszem, hogy ez egyáltalán valaha javulni fog, vagy megváltozhat, pedig tudom, hogy Istennek minden lehetséges. Ennek ellenére, néha úgy gondolom, hogy ezzel nem akar semmit kezdeni, vagy nem hallja az imáimat. Nem szeretném, ha elválnának a szüleim és nem tudom, hogy hogyan javulhatna meg a dolog.  

Ezért kérném segítségeteket imában apukámért, mint apáért és férjért, és hogy Isten könyörüljön rajunk és tartson meg mint családot. Köszönöm!"

 

Lehet ismerünk közelről, vagy távolról családokat, akik hasonló problémával küzdenek. Ismerünk családokat, akiknek mindennapjait az alkohol mélyen megkeseríti, szétrombolja.

 

"Egymás terhét hordozzátok, és úgy töltsétek be a Krisztus törvényét." Gal 6:2

 

A mai imaórán könyörögjünk ezért/ezekért a családokért/családjainkért Istenhez, hogy küldje el a szabadítását! Oldja el a láncokat, segítsen megbocsátani, hatalmával építse újjá az összetört kapcsolatokat, életeket!

 

Imádkozzunk testvéreinkért, Isten adjon hitet a családtagoknak, hogy bizalommal legyenek az Úr felé, hogy hatalma van arra, hogy szabadulások történjenek!

Imádkozzunk, hogy meg tudjunk egymásnak bocsátani!

 

Imádkozzunk azokért a szolgálókért, akik ebben a mentőmisszióban küzdenek az Úr seregében! Az Úr adja meg szükségeiket, akár anyagi, akár személyi oldalról.

 

Hadd tapasztaljuk meg annak valóságát, amit olyan sokszor együtt énekeltünk:

"Te vagy az Isten, aki nevére leborul minden a földön, az égen,

  Szíveket hódít, sebeket gyógyít az Úr MA IS!"

 

Tudva azt, hogy "...nem beszédben áll az Istennek országa, hanem erőben."1.Kor4:20 Isten ereje legyen nyilvánvalóvá életünkben, imaszolgálatunkban!

 

Kérlek Benneteket, hogy a beérkezett imakérést hordozzuk naponta imáinkban, valóban harcoljunk imában Értük az imaórát követően is!

 

Szeretettel és imádsággal,

Erzsébet

 

u.i. 3 PERC az üldözöttekért, a háborút szenvedőkért Ukrajnában, a gyászolókért sebesültekért Franciaországban.

 

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle