firesz@firesz.sk

2015. március 22. – Figyelmesség

Időpont:
2015. márc. 22.


Kedves Imaharcosok!

Sokszor elcsodálkoztam azon, mennyire nagy örömet tudnak másoknak okozni apró, sokszor 2 perc előkészítést igénylő figyelmességek. Egy telefon, egy képeslap, egy email, egy tál gyümölcs, egy igés kártya, vagy épp egy látogatás.

Valóban nem áll sok fáradságból, nem kell boltokat járni érte, mégis gyógyítanak, s ezek által örömöt, mosolyt ajándékozhatok másoknak.

Többször tapasztaltam, hogy váratlanul Isten elém hoz egy embert, egy ötletet, egy kósza gondolatot... "hívd fel..., küldd el..., kérdezd meg... de örülne neki..."
Sajnos még ma is vannak ilyen halogatott indíttatások a szívemben, amelyek olyan apróságnak tűnnek, hogy a mindennapi "kerék", pont ezeket a gondolatokat száműzi, az "ej, ráérünk arra még..." fiókomba.

Szenteljük a mai imaórát annak, hogy figyelmünket ezekre az Istentől jövő indíttatásokra fordítjuk!

Kérjük el Istentől, hogy ki az, aki a mi levelünket várja, a mi hangunk által szólhat Isten hozzá, a mi kezünk, szívünk, szeretetünk által ölelheti át őt Isten.
Épp ma. Pont most.

Kérjük a vigasztalás, a bátorítás, a békesség, a szeretet igéit Istentől, hogy rajtunk keresztül oszthassa áldásait másoknak!

Mindannyian forduljunk ma valaki felé, és ajándékozzuk meg valamilyen módon azzal a szeretettel, amelyet Istentől kapunk!

Ne feledkezzünk meg az üldözést szenvedőkről sem! 3 PERC "Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka" (Jakab 1,17).

Áldott ajándékozást!

Szeretettel, Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle