firesz@firesz.sk

2015. március 1. - Isteni gondolkodás

Időpont:
2015. márc. 1.


Kedves Imaharcosok!
Tudjátok, számomra annyira durva, hogy Isten mennyire másképpen néz ránk, mint ahogy mi magunkra vagy egymásra. Mennyire nem érdeklik őt azok a kicsinyes dolgok, amiken mi nap mint nap fölöslegesen problémázunk- úgy értem, már mindent megtett, hogy mi azoktól szabadok legyünk- és mennyire a teljes képet próbálja megláttatni velünk, hogy mennyire tökéletesen befejezett munkát vitt véghez Jézus a kereszten azért, hogy mi kiteljesedhessünk és megélhessük az ígéretei beteljesedését.

Isten amikor ránk néz, mint megváltottakra, akkor Jézust látja, aki miatt mi mindent megérdemlünk, amit Jézus megérdemel, minden ígéret a miénk és mindenre méltók vagyunk, mert Jézus méltó mindenre és mi pedig Jézusban vagyunk. Így amikor Isten ránk néz, akkor Jézust látja- mint amikor egy könyvbe egy ceruzát teszel és a ceruza elveszik benne, csak a könyvet látod, így van Isten is velünk.

Imádkozhatunk ezért, hogy az Ő szemével lássuk magunkat, a helyzetünket, a körülményeinket és a lehetőségeinket. Ki fog tárulni a világ! 
Értsük meg, mi az Isten akarata, és ahhoz formáljuk a mi akaratunkat, ne pedig a mi akaratunkba próbáljuk beletenni Istent.

Csatolva erről egy kicsit bővebben – részlet egy könyvből, amit éppen olvasok és nagyon szem- és szívnyitogató számomra, fogyaszd egészséggel 🙂

Szeretettel ölel:
Johanna

Részlet a könyvből – ITT

3 PERC az üldözött keresztényekért, s azok családjáért, akiknek életüket vették a Krisztus evangéliumáért- az Egyiptomban élő kopt keresztényekért! Valóban testvéreinkként gondolva, imádkozva értük.

Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle