firesz@firesz.sk

2015. január 11. – Felejthetetlen találkozások

Időpont:
2015. jan. 11.


Kedves Imaharcosok!
"Valaki pedig abból a vízből iszik, amelyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, amelyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne. Monda néki az asszony: Uram, add nékem azt a vizet..." (Jn 4,14–15).

Felejthetetlen találkozások.
Ez a pillanat megváltoztatja egész ÉLETEMET. A "felejthetetlen találkozás" új CÉLT és ÉRTELMET AD ÉLETÜNKNEK. Megtanulunk nem csupán a saját kicsi életünkkel foglalkozni, hanem a Felejthetetlen Találkozás az Úr Jézussal hatással lesz gondolkodásunkra, és kapcsolatainkra is.
A találkozás mellé ajándékot is kapunk: Jézus örömét, és a vele való közösséget.

Kívánom, hogy MA is legyen JÉZUSSAL ÖRÖMTELI TALÁLKOZÁSUNK!!
SZERETETTEL Tankó Gábor

Imakérés:

  • Sziasztok!
    Kérnélek Titeket, imádkozzatok Kinga feleségem és a pocaklakó épségéért. Még kb. 2 hét, és reméljük egy újabb családtagot köszönthetünk magunk körül. Nagyon várjuk – a gyakran hangzavaros családunkba 🙂 ! Kinga hősiesen viseli a nem könnyű megpróbáltatást: valamilyen nagyon viszketős ekcéma van a kezén és az arcán is, és ugye semmilyen gyógyszert nem szedhet, marad a "kibírom"... tudom, hogy az Úr megerősíti őt ebben is. Van bennünk félelem is jócskán, de minden nap kérem, hogy ne a félelem vegyen erőt rajtunk, hanem a szeretet, erő és a józanság! Én tehát ezeket kérem, és bölcsességet, hogy jól be tudjam osztani az időmet és az erőmet. Köszönöm, hogy gondoltok ránk!
    Áldás rátok! tomi
  • Imádkozzunk a vizsgázókért naponként! Napi kukk!!:  http://doodle.com/tx95vqb4p9ytwdnk
  • 3 perc az üldözött testvéreinkért!
Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle