firesz@firesz.sk

2014. szeptember 14. – Az üldözöttekért

Időpont:
2014. szept. 14.


Kedves Imaharcosok!
Isten több oldalról is megerősítette, hogy ezen az imaórán a keresztényüldözést elszenvedő testvéreinkért, háborús országokért imádkozzunk. Nem messze tőlünk emberek halnak meg Istenbe vetett hitükért.

Imádkozzunk értük, hogy Isten tartsa meg őket, és adjon nekik erőt, vigasztalást a szenvedések, üldöztetések között. Tegyük ezt folyamatosan, ez a mi ügyünk is!! Hisszük-e, hogy mi is tehetünk az ottani emberekért? Én hiszem, hogy igen, ez a feladatunk is!

Imacsoportjaitokban, bibliaórákon, ifiórákon, egyéni csendességeken szánjatok időt az értük való imára. A hétről hétre való "3 PERC" szóljon most Értük!

Továbbítom a levelet, melyben imatámogatásunkat kérik az Észak-Irakban lévő testvérek: Csáki Anikó továbbította nekem, és szeretném a szívetekre helyezni.

Sean Malone, a Crisis Relief International (CRI) vezetőjének segélykérése hozzánk (telefonon is megerősítette).

"Elvesztettük Queragosh (Quatagosh) városát. Az ISIS elfoglalta és a gyerekeket szisztematikusan lefejezik.

Ez az az város, ahova szintén élelmiszert csempésztünk be. Az ISIS visszaverte a Peshmergát (kurd fegyveres erők) és jelenleg 10 perc távolságra vannak attól a helytől, ahol a csapatunk dolgozik. Ezrek menekülnek Erbil városába. Az ENSZ evakuálta az csapatait Erbilből. A mieink változatlanul ott vannak és ott is maradnak. Az imatámogatásra feltétlenül szükségünk van.

Kérünk, hogy imádkozzatok hűségesen (folyamatosan) az észak-iraki emberek szabadulásáért az ISIS borzasztó és borzalmat keltő előrenyomulásától és az extrém iszlamista céljaitól, amely vagy a tömeges megtérés, vagy halál minden keresztényre a régióban.
Kérlek benneteket, sőt könyörgöm, hogy ne hagyjátok figyelmen kívül ezt az emailt. Ne küldjétek tovább, amíg nem imádkoztatok ezekért. Küldjétek tovább minél több embernek. Küldjétek el barátoknak, keresztényeknek, akiket ismertek. Küldjétek el imacsoportoknak. Küldjétek el a pásztoraitoknak és beszéljetek velük telefonon, hogy vasárnaponként imádkozzanak az istentisztelet folyamán ezekért. Kérlek, hogy külön imaidőt szenteljetek rendszeresen ezekért az imacélokért. Fontos, hogy a keresztény testvéreinkért kiálljunk imában!!"

"Atyámfiai, imádkozzatok érettünk" (1Thessz 5,25).

Áldott vasárnapot!
Az imasarok szolgálói nevében Zsófi és Erzsébet

Isten a következő témák felé vezetett :

  1. Keletkezzen bábeli zűrzavar az iszlamista fegyveres erőkben: a műszereikben, fegyvereik hatékonyságában, a kommunikációjukban, a csapatokon belül stb.
  2. A Szent Szellem ébressze meg őket. Teljenek meg szeretettel üldözötteik iránt!
  3. Angyalok ezrei álljanak a frontvonalakra és tartsák távol,  kötözzék meg a gyilkolás erőit. Tegyék vakká az üldözőket, takarják el a védteleneket.

Ha más is kap kijelentést,  imatémát,  képet Istentől ezzel kapcsolatban, továbbítsa a levlistára, hogy előbbé tegyük a közösségi imádságot.

Áldást,
Anikó (aki Csáki 🙂 )

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle