firesz@firesz.sk

2014. november 30. – Isten segítségével...

Időpont:
2014. nov. 30.


Kedves Imádkozók!

"Adj nekünk mégis segítséget az ellenség ellen, mert az emberi segítség mit sem ér! Isten segítségével hatalmas dolgokat viszünk véghez, ellenségeinket ő tapossa el." (Zsolt 60,13–14)
"...Vezess el engem a kősziklára, mert az igen magas nekem!" (Zsolt 61,3)

Előttem vannak ilyen magas kősziklák, amikre egyszerűen esélytelennek tűnik, hogy feljussak... Sőt, ha körbenézek, látok olyan nagy sziklát is, amit egyszerre ötvenen, százan, vagy még többen állnak körül, és próbálnak feljutni, de úgy tűnik, hiába, nincs fogás...
Ti is láttok ilyet? Vagy talán előttetek is magasodnak ilyenek?
Isten örökbefogadott minket Jézus áldozata árán, és semmi nem választhat el Tőle és az Ő szeretetétől. Ő hatalmas, és erős, és mellettünk van. És az Ő erejét, segítségét felajánlja nekünk is. Amit csak kérünk az Atyától Jézus nevében, azt megkapjuk. Ezt higgyük el!
Van leküzdhetetlenül nagy hegy? Hát, számomra lenne, de Istennek nincs!!! 🙂
Könnyű elfelejtkeznünk erről a hétköznapokban, de Isten nem várja tőlünk, hogy egyedül másszuk meg az előttünk magasodó hegyeket!Vigyük az Úr elé ma a reménytelennek tűnő dolgainkat (legyen az akár egy kapcsolat, vagy valami sulis, vagy családi dolog, vagy betegség, bármi)! Beszéljük meg vele bátran ezeket, mert Ő tényleg mindennek ura, és segíteni fog!
És gondoljuk át a családunk, barátainkat, imádkozzunk értük is az ő hegyeikkel kapcsolatban, amikben emberi ésszel és erővel tényleg nincs megoldás, de az Úrnál van!

(Mostanában nagyon durván látom, hogy az ellenség milyen aktív, de mi is lendüljünk harcba, mert Jézus győztes úr, és ha mi az övéi vagyunk, és vele vagyunk, akkor mienk a győzelem is!!:)
Köszönöm, hogy velem tartottatok! Legyen áldott, szép, az Úrral töltött a következő hetetek!

Szeretettel:
Julis
u.i. 3 PERC az üldözött testvéreinkért

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle