firesz@firesz.sk

2014. március 9. – Közöny leomlása

Időpont:
2014. márc. 9.


Sziasztok imaharcosak!

Ami most a szívemen van leginkább egy gondolat, amin Jánossal a napokban is gondolkodtunk. Ez a falak, fáradtság, közönyösség. Ez az amit sokszor magunk körül tapasztalunk.

Te hogy állsz ezekkel?

Ebben az imacsendben egyrészt gondolkozzunk el azon, hogy most hogyan állok Istennel, és hogyan állok a körülöttem lévő emberekkel? Mi motivál a velük való kapcsolatban?

Amit én személy szerint mégis reménynek élek meg, hogy az a tapasztalat, hogy lesznek falak, a lényeg, hogy bennünk égjen az a tűz, hogy embereknek akarjuk a legfontosabb üzenetet átadni, hogy Isten nagyon szereti őket, és ezt mi magunk is kérjük, hogy át tudjuk élni velük kapcsolatban. És igen, szükségük van erre az üzenetre, nem feltétlenül direktbe a torkukon letuszkolva, csak igazán szeretve és imába hordozva őket. És hiszem, hogy leomlanak a falak, és a közöny mögött ott lehet az a reményteli szív.

Merjünk hittel imádkozni és vessük le a közönyünket, merjük elhinni először mi, hogy Isten szeret és vár ránk is, vessük le a kifogásokat, a sztereotípiákat, a "keresztény közhelyeinket", merjünk álmodni, és merjünk ránézni az életünkre, mint Isten csodálatos tervére. 🙂

Na a végére pozitív lett, látjátok 😀

Áldás rátok!

Tünde

u.i. 3perc

u.i.2 Bocsánat a késlekedésért, a témát hordjuk imáinkban egész hét folyamán:) Áldás rátok! Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle