firesz@firesz.sk

2014. május 25. – Csak Te

Időpont:
2014. máj. 25.


Sziasztok!

Jelenleg egy kórházban várakozom...

Az imént tettem egy nagy körsétát és kb. 15 "Nagyszabású gyógyító fesztivál"-t hirdető plakátot távolítottam el a faliújságokról...

Ide jutottunk! Jézus Krisztus nevét felelőtlenül, öncélúan használjuk, kiforgatva a Biblia egységes üzenetét! Sok-sok rákos, szenvedő embert hamis reménnyel kecsegtetni, mondván "meggyógyulsz, meggyógyulsz, meggyógyulsz" és ha nem úgy alakul, akkor csak annyit mondani "a te hibád, gyenge a hited!" Milyen lélek van bennünk?

Milyen jó lenne, ha szívünkből fakadó hála töltene el bennünket azért, hogy az Úr Jézus az életét adta értünk a kereszten! Milyen jó lenne, ha ez arra indítana bennünket, hogy ne az legyen a folyamatos kérdésem, hogy "mit nyerhetek, kaphatok Jézustól", hanem az, hogy: "Drága Jézus, Te önmagamat adtad értem! Meghaltál azért, hogy bűneimre bűnbocsánatot kaphassanak és így örök életem legyen! Mutasd meg, hogy amíg nem léphetnek be a Te mennyei dicsőségedbe, hogyan szolgáljak Neked, hogyan lehetnék a leginkább a hasznodra!"

Milyen jó lenne, ha a "mit kaphatok" helyett, az lenne a kérdésünk "hogyan szolgálhatlak?"

Imádkozzunk azért, hogy:

  • az Úr adjon tiszta látást a Szentírásra nézve, hogy megértsem annak tiszta üzenetét...
  • hogy a saját életemre nézve megértsem az Úr akaratát, és ne a magam elképzeléseit akarjam igazolni az Ige által...
  • alázatért és engedelmességért...
  • 3 perc az ÉlesztŐ-ért és az Ipolyságtól keletre levő régióért

Gyuri

Hála, hála, hála az imameghallgatásért!
"Sziasztok kedves Imaharcosok!

Köszönetet szeretnék mondani minden egyes imáért, amit elmondtatok értünk az elmúlt héten! Minden egyes tantárgy előtt úgy éreztem, hogy nem tudok semmit, de pont ekkor tudtam aztán a legjobban Istenre és az Ő gondviselésére bízni magam! Köszönöm a támogatást még egyszer! Hihetetlen nagy erőt adott, hogy tudhattam, hogy imádkoztok értem/értünk!

"Téged illet a dicséret, ó Isten, a Sionon! Neked teljesítik a fogadalmakat. Te hallgatod meg az imádságot, hozzád fordul minden ember" (Zsolt 65,2–3).

Bugyi Ági

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle