firesz@firesz.sk

2014. június 15. – Útmutatás

Időpont:
2014. jún. 15.


Sziasztok!

Jelöld ki az alább írt szöveget:

Sokszor egy rövid útmutató is mennyi mindenre fényt deríthet, ilyen útmutatónk a Szentírás, amit segítségül hívhatunk naponként. Vannak-e olyan dolgok, amiben nem tudunk (nem akarunk) a körülöttünk lévőktől segítséget elfogadni, kérni. Persze helyén van az, ha Isten elé tárjunk lelkünk féltet dolgait, de lehet épp valamelyik "kedves testvérünket" fogja segítségünkre küldeni, akit mi elutasítunk. Ne tegyük! Tanuljunk meg elfogadni segítséget, más közeledését, új megközelítéseket, új módszereket. Ha nem fog működni, akkor előbb utóbb úgy is átértékeljük.

Imádkozzunk a következőkért:

  • Nyári táborok előkészületeiért és szervezőiért legyen az bármilyen jellegű tábor, ahol kiszakadva a hétköznapokból az emberek tudjanak Isten igéjével találkozni és azon elmerengeni.
  • Imádkozzunk az egyedül maradt idősekért a gyülekezeteinkben, és a nyár folyamán próbáljuk meglátogatni is néhányat akár az ifivel, akár egyedül. Biztosan mindenhol van olyan, aki szeretettel fogadja ha rányitjuk az ajtót.
  • Imádkozzunk a közelgő egyházunk felső vezetőség megválasztottaiért, hogy tudják becsülettel, bölcsességgel, nyitottsággal vezetni a rábízottakat és tudják megújult erővel végezni munkájukat.

Áldás Békesség!

Lengyel Zoltán
u.i. 3 PERC

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle