2014. április 27. – Tervek :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

2014. április 27. – Tervek

Időpont:
2014. április 27. 21.00, vas


Map Unavailable

“Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet” (Péld 3,5–6).

Kedves Imaharcos!

Istennek van egy csodás terve veled. Nem véletlenül adott neked vágyakat, álmokat. Ő tudja, mi az, amit igazán szeretnél, mi az, ami a hasznodra is fog válni. És Istennek is van egy vágya, az, hogy a terveidet Vele együtt akard megvalósítani. Szeretne az életed része lenni és segíteni neked mindenben. Amikor neki ajánlod az életed, amikor mindent leraksz a kezébe, akkor tud csak cselekedni, akkor tud téged használni. A terve valószínűleg más, mint a tiéd, sokkal jobb és nagyobb dolgokat tartalmaz, mint amiket te valaha is elképzeltél.
Dávid, az egyszerű pásztor, zsoltárokkal akarta dicsőíteni az Urat. Király lett belőle, és a zsoltárait ma is ismerjük, és hány ember dicsérte velük az Urat azóta is.
Mária bizonyára készült az esküvőjére, szép családról álmodott, és az Urat is szolgálni akarta. Ő lett Jézus anyja, aki mindannyiunk Megváltója.

Neked milyen terveid vannak? Kérdezd meg Istent, neki milyen tervei vannak veled. Ajánld fel Neki az életed és csodákat fogsz látni! Ő már alig várja, hogy mindezt megmutathassa neked! 😉

Áldott imaórát Nektek!
Zsuzsóka

Még senki nem szólt hozzá...