2013. október 20. – Idő :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

2013. október 20. – Idő

Időpont:
2013. október 20. 21.00, vas


Map Unavailable

Kedves imádkozó Testvérek!“Ami most történik, régen megvan, és ami következik, immár megvolt, és az Isten visszahozza, ami elmúlt” (Préd 3,15).

Amikor először olvastam ezt az igét, azt mondtam: hát ennek nincs értelme. Utólag már látom, hogy én nem fogtam fel az értelmét ezeknek a szavaknak. Aztán belekerültem egy élethelyzetbe, amikor is ez az Ige adott értelmet mindennek, amiken akkor az Úr átvezetett.
Számunkra az idő, a tegnap, a ma és a holnap statikus és meghatározott fogalmak. Istennél pedig egy végtelen fogalom, teljesen másként tekint rá, mint ahogyan azt mi el tudnánk képzelni.
Talán épp ezért van annyi gondunk a rendelt idővel. Mert azt Úr rendeli el.

Imádkozzunk most azért, hogy az Isten mutasson rá, mire rendelt MOST időt a mi életünkben. A munkára, a szolgálatra, a tanulásra, a nevetésre, a sírásra, a hallgatásra, a szólásra, a rontásra, az építésre, a keresésre, az elvesztésre… (Préd 3)

Imádkozzunk, hogy ezzel az idővel bölcsen bánjunk!

Imádkozzunk, türelemért a rendelt idő kivárására, hogy mozduljunk mikor itt van annak az ideje!

Imádkozz a JELENedért, a JÖVŐdért, a MÚLTadért!

“Minden emberi cselekvésnek megvan az ideje, amit Isten tesz, AZ MEGÁLL” (Préd 3 előszava – Károli ford.).

Áldjon meg a mi Istenünk!

Imakérés:
– Imában hordozzuk az október 25–27. között megrendezésre kerülő munkatársi hétvégét! Imádkozzunk a közgyűlés áldásaiért, bölcsességért a jövő felé tekintésben, alázatért a már megtörténtek értékelésében, erőért a hétvége fizikai (sok ülés, sok agymozgatás) terheinek elhordozásában. 🙂 A résztvevők odautazásáért!

– A Kelemen családért imádkozzunk hálaadással, dicsérve az Urat, és kérjük Kristóf és a család életére Isten áldását, ragyogását! 🙂
Örüljetek mindenkor! :):)
Erzsébet

u.i: …ismét mondom, örüljetek!:)

Még senki nem szólt hozzá...