firesz@firesz.sk

2013. november 3. – Ne aggódjatok!

Időpont:
2013. nov. 3.


Kedves Imádkozó Testvérek!

Az új munkahelyemen sok új dolog jött elő, amivel eddig nem találkoztam. Helyzeteket, problémákat kellett megoldanom, amiket több-kevesebb sikerrel oldottam meg. Mindig nyomasztott azonban, ha nem tudtam nagyon jól elvégezni a dolgomat, és ez megterhelte a szívem. Egy igén keresztül szólt hozzám Isten, amit szeretnék veletek megosztani: "Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja" (Mt 6,34).

Rájöttem, hogy senkinek nem teszek jót, ha aggódok. Az ember hihetetlenül hajlamos arra, hogy már a másnap miatt aggódjon. Amikor az Úr itt volt, látta, hogy mennyi probléma vesz minket körül és arra tanít minket, hogy ne aggódjunk már a holnap felől se (nem hogy még a jövőnk felől). Az Úr Jézus azt szeretné, ha Benne bíznánk minden percben.

Nagyon fontosak számomra a reggeli csendességek, mert tudom, hogyha átadom Jézusnak az uralmat az egész napom felett, akkor ez szabadságot ad. Mivel tudom, hogy bármi is történik velem, akkor is az Ő kezében vagyok.
"Mikor félnem kellene is, én bízom Tebenned" (Zsolt 56,4).
Imádkozzunk, hogy az Úr kezébe tudjuk tenni minden napunkat, és Ő uralkodjon a szívünkben és döntéseinkben. Ha el is rontunk valamit, tudjuk azt is, hogy akik Őt szeretik, azoknak MINDEN a javukra válik. Ha átadjuk magunkat Neki igazán, akkor csodálatos békesség és öröm tölti el lelkünket. De életünk átadása az Úrnak a bűn felismerésével és megvallásával kezdődik...Imádkozzunk másokért is, akik ezzel küzdenek!
Áldjon meg Téged az Úr Jézus!

K. Emese

U.i.: 3 perc!!

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle