firesz@firesz.sk

2013. július 21. – Csillagpont, Mezőtúr

Időpont:
2013. júl. 21.


Sziasztok,

A Csillagpont főszervezőinek utolsó heti köszöneteit és imakéréseit továbbítjuk ezennel. Mert most keddtől szombatig tart a Csillagpont. Mi pedig, akik az IMAsátorban, vagy szervezőként szolgálunk, már vasárnapţól ott leszünk 🙂

Azért imádkozzunk, hogy mindenki fel tudjon készülni az indulásra és épségben megérkezzen. Jó időnk legyen a találkozó ideje alatt, és ne történjen semmilyen baleset. Imádkozzunk, hogy minél többen legyünk, és fel tudjunk lelkileg töltődni a hét folyamán. A szervezőknek is legyen idejük a sok feladat mellett elcsendesedni. Az összes részvevő számára egy ébredés legyen a találkozó, hogy megtalálják helyüket az egyházba. Jövő Csillagpontjaiért.

 

Kedves Stáb és Önkéntesek!

Szeretném megköszönni azt a sok munkát, agyalást, ötletelést, nevetést és kreativitást amit eddig beleadtatok a Csillagpont előkészítésébe. Nincs olyan terület ami kevésbé fontos, emiatt engedjétek meg, hogy ne emeljek ki egyet sem.
Egyszerűen csak: Köszönöm!

Sokszor éltem a Csillagponttal kapcsolatban a repülés képével. A felszállás sem volt egyszerű, hiszen nehéz volt megtalálni az alkalmas helyet, sok emberi erőt felemésztett a koordinálás.
A repülés sem volt zökkenőmentes, hiszen, ti tudjátok a legjobban mennyi új és új váratlan helyzettel kerültünk szembe. Még is, szakemberek is ezt mondják, hogy a legneccesebb landoltatni egy gépet. Rengeteg embernek kell a közös, egymásra hangolt munkája, annak érdekében, hogy egy gép épségben leszálljon, megőrizve az utasokat.

Így érzem most magam, 900 fős csapat vagyunk akiknek most az eddigi sok előkészítés után, összecsiszolódva, közösen, egymásra és a résztvevőkre figyelve kell célba juttatni a Csillagpontot. Bízom benne, hogy jó sáfárként előkészítettük a terepet. Természetesen, hiszem és tudom, hogy nem csupán emberi produktum az ami ott történik majd, hanem Isten Szentlelke segíti munkánkat abban is amire és amivel készültünk és abban is megerősít majd amire még nem is gondoltunk.

Kérlek, most a készülésen túl lélekben is készüljetek a Csillagpontra, imádkozva a munkáért, a résztvevőkért, hálát adva Istenek ezért a lehetőségért, hogy az Ő dicsőségére szolgálhatunk.
Köszönöm eddigi munkátokat és izgatottan várom a találkozást!

Szeretettel:
Szabolcs

 

ui.: Egy kis izgalom a leszállásról:

3 perc: az élesztŐ végén elhangzott kérés alapján: szánjunk heti három percet az Ipolyságtól Nagykaposig húzódó területen élő emberekért. Mindazokra, akik szintén vágynak az élő Igére, élő közösségre, jóra vivő változásra maguk körül, nem csak pangásra és reménytelenségre. Azokra, akiknek az Úr szintén teljes életet szán, minden emberi nehézség, szociális és jogi helyzet ellenében. Legyen reménységük, hitük és szeretet, amely mindent legyőz.Tegyük ki a gyapjút, imádkozzunk két éven keresztül heti három percet ezért a területért, ezekért az embereket és nagy hittel várjuk, lessük, örüljünk, mit fog az Úr elindítani! Mert számára semmi sem lehetetlen!

 

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle