firesz@firesz.sk

2013. július 14. – Szolgálat a tinik között

Időpont:
2013. júl. 14.


„Noha testben élünk, de nem test szerint hadakozunk” (2Kor 10,3).

Amint sokan tudjátok, jövő héten kezdetét veszi a Tinitábor közel 60 résztvevővel Bátorkeszin, ezért szeretnélek kérni benneteket, hogy imában hordozzátok ti is a tábort!

A tábor témája: "Gazdálkodj okosan a testeddel", amit Sámson története alapján fogunk boncolgatni.Elsősorban azért kérlek hogy imádkozzatok, hogy Isten munkálkodjon közöttünk az egész hét folyamán, hogy nyíljanak meg a szívek Isten felé, legyenek megtérések és szabadulások!
Kérlek imádkozzatok a vezetőkért is hogy lehessünk eszközök Isten kezében,  hogy Isten adjon szeretetet, bölcsességet és élő Igét a szolgálathoz!

Végül pedig a kevésbé lelki, ám szintén fontos dolgokért is lehet imádkozni mint a jó idő, sikerüljenek a programok, hogy jól érezze magát mindenki, vagy hogy bajok, betegség nélkül telhessen a tábor.
Persze számos dolog van, amiért még lehet imádkozni a táborral kapcsolatban, de ezt már rátok bízom, ahogy a Lélek vezet majd imáitokban 🙂
Köszönöm hogy harcoltok értünk imában és kérlek amennyire tudtok egész héten a tábor alatt tartsatok ki az imádkozásban 🙂 mert szükségünk van rá és hiszem hogy áldás is lesz rajta!!
A táborozók nevében:
Zoltán

Ui: 3 perc: az ÉlesztŐ végén elhangzott kérés alapján: szánjunk heti három percet az Ipolyságtól Nagykaposig húzódó területen élő emberekért. Mindazokra, akik szintén vágynak az élő Igére, élő közösségre, jóra vivő változásra maguk körül, nem csak pangásra és reménytelenségre. Azokra, akiknek az Úr szintén teljes életet szán, minden emberi nehézség, szociális és jogi helyzet ellenében. Legyen reménységük, hitük és szeretet, amely mindent legyőz.Tegyük ki a gyapjút, imádkozzunk két éven keresztül heti három percet ezért a területért, ezekért az embereket és nagy hittel várjuk, lessük, örüljünk, mit fog az Úr elindítani! Mert számára semmi sem lehetetlen!

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle