firesz@firesz.sk

2012. március 31. – Bizony...

Időpont:
2013. márc. 31.


Kedves Imádkozók!

"Atyám, a Te kezedbe teszem le az én lelkemet!"

Jézus golgotai utolsó szavai voltak ezek. Az Atya kezébe teszi le lelkét. Az egyetlen helyre, mely az ÉLETET adhatja. Abba a kézbe mely megtartja a világegyetemet, mely előhívja a nem létezőket. A kézbe, mely kiemel a halálból az ÉLetre. A százados hallja ezeket a szavakat, látja hogy a  természet elemei megremegnek- és ezt mondja: "Bizony Isten Fia volt ez" Nem tud mást, mint dicsőíteni Istent Krisztus keresztje alatt. (Luk.23:47)

Te kinek a kezébe tetted le az életedet? Kinek a kezében van az otthonod? Kinek a kezében van a családod? Kinek a kezében van pénzed? Kinek a kezében van a bizodalmad?

Honnan szemléled a bűneidet hordozó és bűneidért meghalt Krisztust? A kereszt mellől, vagy csak a távolból...ahonnan nem hallod szavait? Csak távolról szemléled a történéseket, vagy elmész egész a kereszt tövébe, s nem nyugszol, míg meg nem látod az üres sírt!

"Tudod-e, hogy a sír tényleg üres!? Valaki megnyitotta az utat az ÉLET felé. Valaki azt akarja, hogy láss tovább a halálnál, a szenvedésnél, a tekinteted emeld fel! Ez a Valaki Jézus Krisztus. Győzött az ÉLET, és veled van minden nap." (Szilágyi Zoltán)

Imádkozzunk ma ezért a bizonyosságért!
Imádkozzunk, hogy keltsen mindent életre, ami halott bennünk! Vizsgáljuk meg kinek a kezében vannak a dolgaink, életünk!

Imádkozzunk azokért, akik még nem tudják!

FUSSATOK EL, ÉS MONDJÁTOK EL A HÍRT!! A SÍR TÉNYLEG ÜRES!!
VALÓBAN FELTÁMADT!:)

Ne feledjük: 3 PERC!

Áldott feltámadás ünnepet mindenkinek!

Szeretettel, az imasarok szolgálói nevében,
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle