firesz@firesz.sk
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Vezetőségi hírek 2021/III.-IV.

2021. december 1., szerda

Duna Mente

Olvasási idő: kevesebb mint 3 perc

Az év vége felé közeledve dupla számmal itt a Vezetőségi hírek rovatunk dupla számmal! 😀

Nézzük, mi minden történt nyár óta velünk. Júliusban megrendeztük a Tinitábort Bátorkeszin. Isten kegyelméből létrejöhetett a már annyira várt, oly sokáig tervezett, szervezett Értem – női hétvége, az online ízelítő után offline is, méghozzá Alistálon.  Csillagpont és az ÉlesztŐ szervezésébe is bekapcsolódott néhány munkatársunk.  Az irodában a HR csapat egyes szekciói tevékenykedtek. Olyan témákat vitattak meg, mint a tagság, tagok és munkatársak számontartása és értékrendünk megfogalmazása. A nyári hónapokban a heti vezetőségiket pihentettük és egyéb feladatainkra koncentráltunk.

Augusztusban beindult a PR csapatban a brainstorming egy új projektről, à la merch. A hónap vége felé Marcelházán gyűlt össze a vezetőség. Elnökünk képviselte szervezetünket a Reformátusok Szárszói Konferenciája 2021 eseményen. Egy kerekasztal beszélgetésre hívták meg, Trianon 101 - avagy az együttélés és túlélés lehetőségei címen.

A nyár végén még hálát adtunk az elmúlt időszakért és irodánk 10 éves fennállásáért a Dicsőítő istentiszteleten.

A munkatársi gárda szeptemberben a Tündökölj! hétvégén töltődhetett. A regisztrációs csapat a regisztrációs rendszer újításán ötletelt és Kis Lukácsnak hála néhány javításra már sor is került.
A ZKSM-ben (a szlovákiai keresztény ifjúsági szervezetek és közösségek szövetsége) ezúttal is Júlia képviselt minket.

Az októberi munkatársin Bogyó András volt a vendégünk, itt összeállt a 2022-es programunk és megszavaztuk Gyurcsis Júliát, Kis Lukácsot, és kooptáltuk Tóth Krisztiánt a Firesz országos vezetőségébe.
Októberben Bátorkeszin meg tudtuk szervezni az Imaéjjelt is, amire hosszú idő után újra nagy létszámban jöttünk össze.

Novemberben Júlia a Gekiben járt, ahol ismételten képviselte szervezetünket. Lezajlott az országos vezetőség első gyűlése is. Az év utolsó alkalmaként még megvalósulhatott egy tinihétvége Rezonancia címen Alistálon.

A vezetőség visszaállt a hétfői online találkákra és a havi nagy vezetőségikre az irodában került sor. Szerveztük a munkatársikat, alakul az éves mottó, dolgozunk a kiscsoportok létrejöttén, megalakult a TiniStaff (egy maroknyi elszánt csapat, akik a tini korosztály számára készülő alkalmakat tervezik).

A járványügyi szigorítások miatt sajnos le kellett fújnunk a decemberi Dicsőítő műhelyt. De beindult az idei adventi kihívásunk Facebookon és Discordon, amivel a Börtönmisszió által felkarolt családok gyermekeinek szeretnénk szebbé tenni a karácsonyukat cipősdoboz akciónkkal.

Idén először (és talán nem is utoljára) adakozó keddet hirdettünk, amivel néhány konkrét tárgyra gyűjtünk.

Nagy vonalakban ez volt 2021 második fele. A bővebb beszámolókért ajánljuk mindenki figylemébe a krónikánkat.

Köszönünk minden támogatást, ötletet, buzdítást!

Zsuzsóka

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle