firesz@firesz.sk

Munkatársi nap Kassán

2020. október 1., csütörtök

fix

Olvasási idő: kevesebb mint 2 perc

Közel fél év után, szeptember utolsó előtti hétvégéjén találkozott a Firesz Abaúj – Zemplén Területi Egység csapata és vezetősége, egy munkatársi alkalommal egybekötött közgyűlés erejéig. Az alkalom helyszíne a kassai Magyar Református Központ volt.

Péntek estére meg is érkezett a csapat nagyrésze. Orémus Péter esti áhítatával indítottunk, amelyben felhívta figyelmünket, a megfelelő alapra az életünkben és rávilágított arra, hogy mihez vezet, ha ingoványos talajra alapozunk. Az este további része dicsőítéssel, sétával és beszélgetésekkel telt.

A szombat már ennél sűrűbb programmal várt bennünket. A reggelt Hozák Viktor áhítatával majd énekléssel indítottuk. Ezután Kiss Miklós és levélben Langschadl István köszöntött bennünket, majd összegezte az évünket. Ezt követően megválasztottuk a területi egység vezetőségi tagjait az elkövetkezendő 3 évre. Az új vezetőség tagjai: Orémus Péter, Hozák Viktor, Molnár Zsófia, Lukács Tamara, Blanár Panna és Feke Levente. A Firesz Abaúj-Zemplén Területi Egység elnöke Görög László lett. A választás után Feke Levente felvázolt számunkra egy mentorprogramot, amelyet elsősorban a Firesz Duna-mente fog vezetni. Ezt követően elérkeztünk a nap csúcspontjához, ami nem más volt, mint a jövő év tervezése. Szó esett az ÉlesztŐ-ről, a gyermektáborunkról (ÜditŐ), és az ifis kiscsoportokról – Agapé és Kassai Ifi –, majd a még ezévre esedékes Imaéjjelről is és a nemsokára induló Imapontról is.

A vírushelyzet miatt, úgy gondolom, hogy próbálunk megoldásokat és alternatívákat keresni, ha esetleg korlátozásba ütköznénk a későbbiekben. Urunknak hála ez az alkalom is nagyon jó hangulatban telt, feltöltődést adott a személyes találkozás, beszélgetés és dicsőítés.

A következő munkatársi alkalmunk időpontja: november 13-14

 

Feke Levente

 

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle