Munkatársi beszámoló – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Munkatársi beszámoló

Munkatársi beszámoló

 

Jó páran szeretnénk rendezettebb körülmények között szervezni a dicsőítéseket a jövőben.
Mit is jelent ez? Több praktikus és lelki tényező is felmerül. Sok online találkozót szerveztünk már ezzel kapcsolatban az esti órákban. Nehéz lenne röviden összefoglalni, főleg azért is, mert még nincs egy teljesen kiforrott végeredmény.

Az alap elképzelés egy Duna mentés dicsőítő nagy csoport működtetése, amelyből forgó rendszerrel lehetne lefedni az alkalmakon való zenei szolgálatot. Egyelőre a meghatározott munkaterületek a következők: 1) Működési struktúra, 2) Hang- és vetítőtechnika, 3) Utánpótlás, zenei és dicsőítő növekedés – negyedéves dicsőítő találkozók, 4) Online dicsőítés, dalok kiadása, 5) Próbahely és próbák. Az egyes területek feladatait a közeljövőben kis munkacsoportok fogják megoldani ill. tovább elemezni.

Ha bármelyik csoport tevékenységébe beszállnál, akkor bátran keresd az egyes területek vezetőit: 1) Kelemen Sándor, 2) Kis Lázár Bence, 3) Takács Krisztina, 4) Édes János, 5) Kelko Viktor.

Szeretnénk lassan, de biztosan haladni egy gördülékeny szervezés felé, amelyben első lesz a dicsőítés, az Istenre mutatás (és csak másodsorban kell azon gondolkodni, hogy ki fog gitározni, ki szállítja a hangosítást, milyen szövegekkel énekeljük a dalokat, hol és mikor fogunk gyakorolni stb.).

K. Sanyi