firesz@firesz.sk
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Munkatársi beszámoló

2020. május 22., péntek

Duna Mente

Olvasási idő: kevesebb mint 2 perc

 

Jó páran szeretnénk rendezettebb körülmények között szervezni a dicsőítéseket a jövőben.
Mit is jelent ez? Több praktikus és lelki tényező is felmerül. Sok online találkozót szerveztünk már ezzel kapcsolatban az esti órákban. Nehéz lenne röviden összefoglalni, főleg azért is, mert még nincs egy teljesen kiforrott végeredmény.

Az alap elképzelés egy Duna mentés dicsőítő nagy csoport működtetése, amelyből forgó rendszerrel lehetne lefedni az alkalmakon való zenei szolgálatot. Egyelőre a meghatározott munkaterületek a következők: 1) Működési struktúra, 2) Hang- és vetítőtechnika, 3) Utánpótlás, zenei és dicsőítő növekedés – negyedéves dicsőítő találkozók, 4) Online dicsőítés, dalok kiadása, 5) Próbahely és próbák. Az egyes területek feladatait a közeljövőben kis munkacsoportok fogják megoldani ill. tovább elemezni.

Ha bármelyik csoport tevékenységébe beszállnál, akkor bátran keresd az egyes területek vezetőit: 1) Kelemen Sándor, 2) Kis Lázár Bence, 3) Takács Krisztina, 4) Édes János, 5) Kelko Viktor.

Szeretnénk lassan, de biztosan haladni egy gördülékeny szervezés felé, amelyben első lesz a dicsőítés, az Istenre mutatás (és csak másodsorban kell azon gondolkodni, hogy ki fog gitározni, ki szállítja a hangosítást, milyen szövegekkel énekeljük a dalokat, hol és mikor fogunk gyakorolni stb.).

K. Sanyi

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle