firesz@firesz.sk
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

2020 első vezetőségi gyűlése

2020. január 28., kedd

Duna Mente

Olvasási idő: kevesebb mint 2 perc

2020 első vezetőségi gyűlését Madaron, a gyülekezeti teremben tartottuk január 19-én. Szabó Andris előre jól elkészített időtervének köszönhetően sok fontos témát meg tudtunk beszélni a délután alatt.

Jelenlévők: Édes János (telefonon:), Gaál Zoltán, Szabó Andris, Chrén Veroni, Tóth Veroni, Kelko Viktor, Kis Éva, Nagy Emese és házigazdánk, Csiba Zoltán.

 

  • Tagsági dokumentum – Az őszi munkatársin elfogadtuk a tagsági dokumentumunk vázlatát, melyet most már csak két pontban kellett kiegészíteni (Tag lehet bárki, de szavazati joga csak 16 éves kor felett lesz. Illetve utalunk az egyházunk által is elfogadott ökumenikus dokumentumra, mely a nemi szerepek és szexuális identitás témájához kapcsolódik). Tervek szerint a Téli Táborban már minden tagságot igénylő és megújító tagunk kézbe veheti. Ezúton is köszönjük a HR csapat hathatós munkáját!
  • Fizetések egyeztettünk az irodai munkatársak fizetésével kapcsolatban.
  • Mentorprogram – Júlia korábban megosztotta velünk, hogy az Exodus készített egy applikációt, mely segíthet abban, hogy nyomon követhető mentorprogramot hozzunk létre akár a Duna Mentében is. A HR csapat elvállalta, hogy megnézi ezt a lehetőséget tüzetesebben is.
  • Anyagi helyzet – a támogatói bázisunkat tovább kell erősítenünk, hogy fenntartható legyen az anyagi helyzet. Ezt egy következő Skype beszélgetésen fogjuk részletesen megvitatni.
  • IVK – az Ifjúságépítők márciusban tartja tréningjét, mi is buzdítjuk önkénteseinket, hogy vegyenek részt rajta.
  • Korosztályos találkozó – Emese felvázolta nekünk eddigi ötleteit azokkal az alkalmakkal kapcsolatban, amelyekre korábbi táborok résztvevőit hívnánk. Úgy gondoljuk, az lenne a legjobb, ha az idei programok valamelyikére is tudnánk már kapcsolódni ezzel (pl. ÉlesztŐ).
  • Tinialkalmak / vezetők toborzása – beszéltünk még a vezetők toborzásának kritériumairól és megbeszéltük a kiválasztás folyamatát. Ezt hamarosan összegezni fogjuk egy helyen, illetve a készülő Koordinátorok Kézikönyvében lesz elérhető.

Szó volt még egy Exodus csoport indításáról Komáromban is, ehhez Olláry Andy kért tőlünk segítséget. Illetve lehetőség lesz kedvezményes jegyek váltására az idei Ez az a nap!-ra. Erről bővebb infó hamarosan. 😉

A végén még egy jót beszélgettünk Csiba Zoltánnal gyülekezeti tapasztalatairól, meglátásairól az ifimunkával kapcsolatban, és hogy a Duna Mente hogyan érhetné el a konfirmandusokat az egyházmegyében.

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle