Novemberi vezetőségi – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Novemberi vezetőségi

Novemberi vezetőségi

Jelenlévők: Édes János, Gaál Zolika, Szabó Andris, Tóth Veroni, Záhorszky Zsuzsóka, Chrén Veroni.

Van már pár hete, hogy találkoztunk, most már olvashattok is róla. J

Zsuzsóka becsatlakozott hozzánk, aminek nagyon örültünk.

Az elején egy kis összegzést tartottunk a munkatársiról, megbeszéltük a pozitív és a negatív dolgokat, és hogy a jövőben min kell változtatnunk.

Ugye tudjátok, részt vettünk az IVK-n (Ifjúsági Vezetőképzés) és az Exoduson és szeretnénk, ha ezek a projektek továbbra is mennének tovább, hogy a munkatársaink/önkénteseink el tudjanak jutni képzésekre, tanuljanak meg új dolgokat, gyarapodjanak a tapasztalataik és felejthetetlen kalandban legyen részük. Jövő évben is részt vesznek páran közülünk az IVK-n, és úgy néz ki, hogy az idei évi Exodus nagyon jól sikerült és felbuzdultak a fiatalok. Lehet, hogy jövőre is belevágnak a farkasdi fiatalok, és megpróbálunk új csoportot, gyülekezetet megszólítani.

Megnéztük a jövő évi programjainkat, mi már nagyon várjuk, hogy Isten mit tartogat nekünk, és persze kérjük az Ő áldását a jövő évünkre.

Múlt héten volt egy Skype beszélgetésünk, volt pár témánk, amivel nem akartunk várni a következő vezetőségi találkozóig, ami december 8-án lesz Komáromban, az irodában.

Chrén Veroni