firesz@firesz.sk
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Októberi vezetőségi

2019. október 24., csütörtök

Duna Mente

Olvasási idő: kevesebb mint 2 perc

Jelenlévők: Édes János, Gaál Zoltán, Szabó Andris, Tóth Veroni (Skype-on), Chrén Veroni, Gyurcsis Júlia

Az ülésen több vendég is jelen volt a vezetőségen és Júlián kívül: Gaál Bugyi Ágnes, Nagy Tímea, Kis Lukács, Fekete Vince

Remélem, mindenki jól van… jaj, ez nem az a poszt lesz! 🙂 De azért én is remélem, hogy mindenki jól van, élvezitek még a jó időt és örömmel tekintetek vissza a nyári napokra, kirándulásotokra, táborokra.

 A mi nyarunk is elég gazdag volt, volt Csillagpont, ahol részt vettünk páran, itt néhányan közülünk szolgáltunk az Imasátorban.

Augusztusban tinitáboroztunk; nagyon szép helyen voltunk, így a túra nem maradhatott el. Sok-sok programunk volt, játékok, bibliatanulmányozás, workshopok, esti dicsőítés és előadás.

A nyár végén volt a Lélekzetvétel, ahol hangos volt a gyerekzsivaj (néha a sírás is :)), jó volt újra találkozni régi ismerősökkel, lelkileg feltöltődni és egy nagy lélegzetet venni, és élvezni egymás társaságát.

Szeptemberben már minden a régi kerékvágásba került, így mi is elkezdtük szervezni a munkatársi hétvégét, ami múlt héten sikeresen lezajlott, és mondhatni minden héten egy nap Skype-on is beszéltünk a munkatársival kapcsolatban, hogy a program jól összeálljon. Szerettük volna, hogy ne „csak” a munkáról szóljon, hanem tudjunk töltődni is. Így voltak lelki workshopok, ahová meghívtuk Acsay Jonatánt és Édes Zoltánt, és nagyon örültünk, hogy újra velünk voltak.

A jövő évünk is elég tartalmas lesz, lesz pár újdonság is, úgyhogy van mit várnunk jövőre is, és reméljük, hogy találkozunk az alkalmakon!

Azonkívül, hogy a munkatársit szerveztük, még beszéltünk az idei év alkalmairól is, amik előttünk vannak: lesz egy Tinihétvégénk november 8–10. között, ahová nagy szeretettel várjuk a tiniket! Itt tudtok jelentkezni... és ha már úgy érzed, hogy lassan kiöregszel, egyet se félj, márciusban számodra is lesz egy KI-BeLépő.

December 7-én pedig lesz egy dicsőítő alkalmunk, ahová nagy szeretettel várunk mindenkit!

Chrén Veronika

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle