Pár pontban a szeptemberi vezetőségi gyűlésről – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Pár pontban a szeptemberi vezetőségi gyűlésről

Pár pontban a szeptemberi vezetőségi gyűlésről

Szeptember 23-án, vasárnap tartottunk vezetőségi ülést Marcelházán, ahová Olláry Andi is csatlakozott (ugye tudjátok, hogy a vezetőségik nyitottak, bármikor bekukkanthattok☺).

Beszéltünk a Munkatársiról, ami már eléggé közeleg, itt fogunk beszélni az alkalmakról, amik voltak, kiértékeljük és megtervezzük a jövő évet, reméljük veletek együtt. Már pár dolog összeállt nálunk, de szeretnénk, ha ti is beletennétek azt, ami bennetek van, ötleteiteket, kreativitásotokat, elszántságotokat. Én hiszem, hogy mindenkibe Isten valami különlegeset helyezett, amit valaki lehet magától értetődőnek tart, hogy az a bizonyos adottság megvan benne, vagy azt gondolja, hogy az nem is adottság, de nekünk pont erre van szükségünk, hogy azt tegyétek bele, amitek van! Ezért biztatlak is benneteket, hogy addig gondolkozzatok el, mi is lehet az, kérjétek Istent, mutassa meg nektek és esetleg gondolkozzatok el, miben is vennétek részt vagy mi az, amibe besegítenétek és esetleg mennyi időt tudtok rászánni.

Örültünk Andinak, hogy egy kis időre bár, de el tudott jönni és megosztott pár gondolatot/meglátást velünk és egyaránt voltak jó ötletei a jövőre nézve is és örülünk, ha szívesen bekapcsolódtok és új dolgokat, ötleteket hoztok be. ☺

Beszéltünk a „hogyan tovább”-ról, mi felé is kellene elindulni, milyen irányt vegyünk. Ugye múlt éven azt szerettük volna, hogy legyen lazább az év, töltekezzünk és akkor most újult erővel vágjunk bele, ami szerintem nagyon jó, de legfőképp Istenre hallgassunk, Ő mit akar, mert mi kitalálhatunk jó programokat  stb., de az Ő áldása és vezetése nélkül nem jutunk messzire.

 

…ééés, megvan a következő vezetőségi ülés dátuma és helyszíne, ami október 28-án lesz Nagymegyeren. Aki szeretne, nyugodtan csatlakozhat!

Chrén Veroni