Ifjúsági találkozó - Ipolyság – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Ifjúsági találkozó – Ipolyság

 

A Firesz szervezésében Süll Tamás párkapcsolati tanácsadó érkezett Ipolyságra 2017. május 13-án Ki lesz a nagy Ő? (Ismerkedés, szerelem, házasság a Biblia tükrében) című előadással.

Az alkalomra az ipolysági és a környező település fiataljait hívogattuk.Nagyon jó hangulatban telt az alkalom, énekléssel és egy kis beszélgetéssel kezdtünk, majd meghallgattuk az előadást, amiből többek között megtudhattuk, hogy egy jó párkapcsolathoz fontos hogy ismerjük magunkat. A Biblia alapján Tomi rávilágított, hogy a feleségnek tisztelni kell a férjét, a férj pedig szeresse a feleségét. De fontos, hogy az a férj a feleség tiszteletét kiérdemelje.

Sok érdekes gondolatot felvetett az előadás. Egy játék segítségével kisebb csoportokba rendeződtünk, majd megbeszéltük a hallottakat. Az előadás alatti vihar se tudta elvenni a kedvünket attól, hogy végül tábortüzezéssel zárjuk az alkalmat.

Istennek hálásak vagyunk, hogy megengedte hogy összegyűlhessünk, és hogy beszélgethessünk erről a fiatalok számára nagyon fontos témáról.

Izsmán Adél