Vezetőségi gyűlés 2017/6. – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Vezetőségi gyűlés 2017/6.

Vezetőségi gyűlés 2017/6.

2017április 23.

Jelenlevők: Bugyi Ági (skype), Édes János, Édes Zsófi, Chrén Veroni, Gyurcsis Júlia, Kelemen Sanyi

Újfent összeült a vezetőség apraja-nagyja a komáromi irodában, hogy nekivesse magát a  18 tárgysorozati pontjának. Veroni segítségével az egyes blokkok között különböző imaformákkal imádkoztunk egymásért, a Duna Mentéért, a félelmeink elűzéséért.

Először az éppen aktuális dolgokat vettük sorra, egyrészt az adminisztrációs munkakör alakulását vettük szemügyre, majd  rátértünk az egyes ATOM-ok életére, ill. az általuk szervezett alkalmakra – a Tinihétvégére és a Piknikre. Hangsúlyos kérdéskör volt az, hogy hogyan tudnánk jobban elősegíteni az egyes ATOM-ok működését, mert azt látjuk, hogy azért nem minden megy még olyan zökkenőmentesen.
Természetesen a nyári alkalmaink is teret kaptak. Jelenleg a Tinitábor (2017. augusztus 7-12.) helyszínét keressük, amivel János és Szabó Ági lett megbízva. A LÉLEKzetvétel (2017. július 5-8.) szervezésénél bár sok az elhavazott ember, lassan, de biztosan folynak az utolsó simítások.
Este kilenctől a nem is annyira távoli jövőbe tekintettünkbele. A vezetőségi megbeszélésbe ekkor kapcsolódott be a 2018-as ÉlesztŐ koordinátor jelöltünk, aki alázattal, bátran és engedelmesen elvállalta Istennek ezt a szolgálatra való hívását. Nagy öröm és hála van érte a szívünkben! Hogy kicsoda ő? Hamarosan kiderül 🙂
Az ÉlesztŐ-vel kapcsolatosan egyenlőre alap dolgokat tisztáztunk le, illetve Sanyi még részleteiben átbeszéli az egyes kompetenciákat Kiss Mikivel, a Firesz országos elnökével.
Amint azt már olvashattad, tisztújítások sora vár ránk a Firesz – Duna Mentében. Komolyan készülünk az októberi Munkatársi hétvégére, ezért már most elgondolkodtunk azon, kik lehetnének az új jelöltek. Továbbá megegyeztünk abban, hogy a jövő évet a megújult vezetőségi csapattal – kibővítve a más beosztásban levő tagokkal – a Barnabás csoport képzésével indítjuk.

A több mint 4 órás megbeszélésünkbe ennyi fért bele, bár még a végén gyorsan végigszaladtunk az ifjúsági lelkész, ill. kooptált ifjúsági lelkész kérdéskörén. Így egy újabb jelölt-listát állítottunk össze, és el is kezdtük a megszólítások folyamatát.

A számontarthatóság érdekében még hadd írjam még le, hogy szépen beindult a havi szintű irodai monitorozás, illetve most is igyekszünk betartani elhatározásunkat, hogy a személyes megbeszélés után legyen egy skype konferencia is.

Júlia