firesz@firesz.sk

Vezetőségi gyűlés 2017/03/25

2017. március 26., vasárnap

fix

Olvasási idő: kevesebb mint 2 perc

Jelenlévők: Járosi Sztella,  Orémus Péter, Kiss Miklós, Hozák Viktor,  valamint videóbeszélgetésben bekapcsolódott  Hires Katalin.

A Firesz Abaúj-Zempléni Területi Vezetősége megtartotta első gyűlését Kassán – 2017. március 25-én 10:00-tól.

Gyűlésünket egy rövid lelki bevezetéssel Hozák Viktor kezdte meg, az okkal választott Dániel 6, 7-15 igerésszel, mely mélyítette bennünk a gondolatot, hogy szükség van a hitben való határozott kiállásra. Mert az Úr Jézus hívott minket erre a szolgálatra! Nekünk az Ő akaratát kell keresnünk és azt betölteni!

Ezt követően szakmai résszel folytattuk, melyben tanulmányoztuk az elvi nyilatkozatot, valamint megválasztottuk az Abaúj-Zempléni terület elnökét Kiss Miklós-, és alelnökét Orémus Péter személyében az elkövetkezendő 3 évre!

Leszögeztük alapelveinket mely a következőkből áll:

  • IGE
  • KÖZÖSSÉG
  • IMA - minden hétköznap csütörtök 21:00-kor – bátran Tarts Velünk!
  • SZOLGÁLAT

 

Valamint kitűztük céljainkat:

- Megszólitani azokat a fiatalokat, akikben látjuk a lendületet és akarást. Felajánlani a szolgálat lehetőséget: egyházon belül, táborokban és az előttünk álló alkalmakon.

-  Egy összetartó csapatot formálni a fiatalokból, akik között minőségi a kapcsolat!

-  Kapcsolatépítés a környező gyülekezetekkel!

Tagság: A következő munkatársi alkalmon (május 5.-6.) a már regisztrált ifjak között sor kerül a tagsági kártyák kiosztására. A tagsági díjról közösen döntöttünk, amely meghatározatlan összeggel, de rendszeres hozzájárulással zajlik majd.

Mindent megteszünk azért, hogy ez a szolgálat, amit vállalunk Isten-központú legyen. Nagy örömmel és lendülettel nézünk a feladatok elé. Hamarosan jön a MI meglepetésünk! 🙂

Következő vezetőségi gyűlésünk április 13-án lesz, Munkatársi alkalmunk pedig május 5-6. között tartjuk, melyre minden vágyakozó ifjat és nem ifjat sok szeretettel várunk!

Járosi Sztella


Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle