firesz@firesz.sk

Utazzunk együtt a Refitre!

2015. szeptember 16., szerda

admin

Olvasási idő: kevesebb mint 2 perc

"A Refit abból táplálkozik, hogy van egy Isten, aki mindenkit szeret, még a fiatalokat is! 🙂 Ez az Isten nem akar minket templomokba bekényszeríteni, jó neki a tornaterem is, nem csak az orgonával megszólaló dicséretben leli kedvét, hanem a fiatalos-lendületes zenében is, azt meg különösen csípi, ha olyan stílusban beszélnek róla, mint aki ma is létező valóság, s nem csak a XVI. században tudott megszólalni. Ha eddig még nem találtál magadnak olyan istentiszteletet, ahol igazán fiatal lehetsz, úgy is kezelnek, úgy is beszélnek hozzád, s úgy is számítanak rád, akkor gyere és láss csodát. :-)" – olvasható a Refit honlapján.

A soron következő ifjúsági istentisztelet 2015. szeptember 27-én lesz megtartva Miskolcon a Lévay gimnázium tornatermébe. Témája (a Máté 6,16–18 alapján): MegaBöjt.

Az alkalomra buszt indítunk Királyhelmecről – a busz 14.30-kor indul a Family cukrászda mellől. Az útiköltség 5 euró. Bővebb információ az alkalommal és az utazással kapcsolatban Orosz Márktól kapható a következő telefonszámon: 0908 / 022 - 272.

Ott a helyed, gyere Te is!

Refit

Nézd meg az új évad beharangozó videóját!

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle