firesz@firesz.sk
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Köszönjük az együttműködést!

2015. szeptember 24., csütörtök

Duna Mente

Olvasási idő: kevesebb mint 3 perc

 

Adó két százaléka – köszönjük fejléc

...hiszen adója két százalékával Ön is hozzájárult, hogy a fiataloknak értékeket, tartást és eligazodást adjunk ebben a fejre állt világban.

Az év elején a következő kérdést tettük fel magunknak: mi lesz a fiatalokkal ebben a fejre állt világban?

DSC_0803Az Önök támogatás formájában érkezett válasza pedig biztosított minket arról, hogy nem vagyunk egyedül, másoknak is fontos a következő generáció.

Bár úgy tűnhet, szolgálatunk csak egy csepp a tengerben – ugyanúgy, mint az adó két százaléka – mégis hisszük és tapasztaljuk, hogy jelentős segítség, hiszen a 2014-es évi adóbevallások 2%-os felajánlásaiból közel 7000 euró adomány érkezett számlánkra.

Ennek köszönhetően számos fiatalnak kedvezményesen biztosítottuk a hétvégi és nyári alkalmainkon való részvételt, segítettük eljuttatni őket a helyszínekre, segédeszközöket vásároltunk.

Köszönjük, hogy felajánlotta az adója két százalékát!A folyamatos és következetes háttérmunkát, mely lehetővé teszi az egyes projektjeink megvalósítását, továbbra is két főállású munkatársunk végezhette az ifjúsági irodánkban.

Hisszük, hogy ilyen módon is együtt építettük azt a közösséget, ahol formálódhat a fiatalok értékrendje, lelkileg fejlődhetnek és hitben erősödhetnek – miközben ők maguk is alakíthatják a közösséget azzal, amilyenek valójában.

A személyes bizonyságtételek arról tanúskodnak, hogy szolgálatunk és támogatásuk életmentőek! Olvassák szeretettel!

 

Ebben a táborban mindenki megnyílik és bátran megmutatja önmagát, soha senki nem ítéli el semmiért... 🙂 Egyszóval FANTASZTIKUS volt mint mindig. 🙂 A vezetők kitettek magukért. 🙂

Rebeka

Köszönjük, hogy felajánlotta az adója két százalékát! – csoportkép

Nekem nagyon tetszett a tábor, ez volt a legjobb tábor amiben voltam. Nagyon szerettem imádkozni veletek. Megváltoztam a tábor alatt, már nem szoktam káromkodni és sokszor imádkozok. Köszönöm, hogy ott lehettem, találkozunk jövőre is!

Ákos

DSC_0292

Mostanában azt veszem észre, mindig azt lesem, mikor és kinek segíthetek. Egy néninek cipekedni, felállni, vagy épp a családban, papának beadni az injekciót, elmosogatni. Hiszen a családban nagyon fontos egymás segítése kérés nélkül... Szeretnék én is hétköznapi hős lenni. Igyekszem. Köszönöm, hogy erőt adtok hozzá. 🙂

Bogi

DSC_0324

...hát a tábor alatt / után az változott, hogy jobban oda fogok figyelni a körülöttem lévő emberekre, mármint hogy ne bántsam meg őket, és az Istenben való hitre is... hogy jobban figyeljek ezekre oda, mert sok múlhat rajta. Kösz a tábort, sok dolgot elindított bennem. 😉 🙂

Krisztián

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle