firesz@firesz.sk
Avatar

Ifialap – egy hónap elteltével

2015. szeptember 23., szerda

Süll Tamás

Olvasási idő: kevesebb mint 2 perc

ifialap-logo

 

 

Pont egy hónapja (augusztus 23-án) tettük közzé az Ifialap weboldalát, mely ifjúsági bibliaórák segédanyagát tartalmazza. Azóta 137-en regisztráltak Kárpát-medence-szerte (69 magyarországi,  29 erdélyi, 4 kárpátaljai, 1 délvidéki és 34 felvidéki), aminek nagyon örülünk, de egyben még jobban átérezzük a közös felelősségünk súlyát a fiatalok iránt.

Ifialap felhasználók

Ahogy azt előre jeleztük, a weboldalon az regisztráltak számára megtekinthető az egész éves témasorozat módszerleírásokkal együtt. A kidolgozott témák (kibővítve nyomtatható kis kártyákkal) folyamatosan egy hónapra előre kerülnek feltöltésre, ami annyit tesz, hogy jelenleg az első 7 téma található meg (1. Szórakozás, öröm, 2. Amit nézünk – amit látunk, 3. Ima, 4. Magányosság – közösség, 5. Barátság6. Ki vagyok én, 7. Hinni Istenben).

Ifialap

Buzdítjuk minden gyülekezet lelkipásztorát, ifjúsági vezetőjét, hogy tekintse meg az anyagot, és gazdagítsa alkalmait ezzel az anyaggal is. Minden visszajelzést örömmel fogadunk! Hisszük, hogy az Úr megáldja az igyekezetet és az alázatot! Szeressük fiataljainkat, mert az Úr is kedveli őket, és önmagát adta értük is!

Az anyag elérhető a http://ifialap.firesz.sk oldalon.

–st–

 

Avatar
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle