firesz@firesz.sk

Hála

2014. december 12., péntek

admin

Olvasási idő: kevesebb mint 4 perc

Jézus a halálával és a feltámadásával megváltotta a világot! Ezt nekünk már nem kell megtenni, de ránk hagyta, hogy Isten országát építsük. Ez pedig azt jelenti, hogy mindenki azzal szolgáljon, amije van: idejével, ötletességével, tudásával, erejével, tanítással, imádsággal, anyagiakkal…
Ifjúsági missziónk legfontosabb elemei a személyes kapcsolatok és a közösség megélése.

DicsőítésÖnmagában ehhez nem lenne szükség anyagiakra, mégis a folyamatos és a következetes háttérmunka, mely lehetővé teszi az egyes projektjeink megvalósítását, nem megy anyagiak nélkül. Számtalan fiatalnak kedvezményesen biztosítottunk a hétvégi és nyári alkalmainkon való részvételt, segítettünk eljuttatni őket a helyszínekre, segédeszközöket vásároltunk, lelkes és odaadó önkénteseink továbbképzési kiadásaihoz járultunk hozzá, hogy még hatékonyabban tölthessék be küldetésüket.

ifitali1_2014_0013Már negyedik éve folyamatosan nyitva áll a komáromi ifjúsági irodánk, ahova naponta ellátogatnak a fiatalok. A vezetőséggel és a munkatársakkal arra törekszünk, hogy fiataljaink személyes hittapasztalatok által életképessé fejlődjenek.
Az ő nevükben köszönöm Önöknek az ez évben felkínált adományaikat! A személyes bizonyságtételek arról tanúskodnak, hogy szolgálatunk és támogatásuk életmentőek! Olvassák szeretettel!

Hálával a Firesz – Duna Mente vezetősége nevében: Süll Tamás

098_DSC_0691

 

Kifejezetten örülök, hogy bár először nem nagyon akartam, végül mégis elmentem a táborba. Rengeteget adott – barátokat, pozitív élményeket és a kapcsolatom is megerősödött Istennel. A délutáni programokat és a túrát is élveztem, nem unatkoztam sohasem. Összefoglalva: egy nagy buli volt, ahol közelebb kerülhettem Istenhez és emberekhez egyaránt. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki részt vett a tábor szervezésében! 🙂

Lázár

037_DSC_1469

Fantasztikus volt. Sokkal közelebb kerültem Istenhez, mint eddig voltam. Sokkal türelmesebb, megértőbb, segítőkészebb lettem. Mindezt a tábornak köszönhetem. Azóta minden egyes nap elolvasok egy igét, gyakrabban imádkozom. Egyszerűen hihetetlen milyen nagy változáson mentem keresztül 6 nap alatt. Én rettenetesen hálás vagyok ez miatt a táborozóknak, a vezetőknek és főleg Istennek! 🙂 Jövőre ismét megyek, és viszek magammal barátokat, hogy ők is tapasztalják meg ezt az érzést, legyen részük változásban!!! KÖSZÖNÖK MINDENT!

Eszti

084_CSC_0251

Minden annyira tetszett... A csobesz, a játékok, a túra, az istentisztelet, az éneklés, a láthatatlan színház, a napzárta – és még sorolhatnám! Egy olyan hét volt, ahol az emberek közelebb kerültek egymáshoz, lehetett látni ahogyan összetartanak a csoportok, és nem csak egymáshoz kerültünk közel, hanem Istenhez is. Sokan rájöttek, hogy a győztes és boldog Isten oldalára állni nem szégyen, hanem a legjobb döntés! Nagy köszönet jár a vezetőknek, hogy törődnek velünk, hogy rámutattak a helyes útra! Az egész tökéletes volt, soha nem fogom elfelejteni! „Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz” (Zsid 13,8).

Veroni

Tinitábor – csoportkép

További képek és beszámolók találhatóak a krónikában. Érdemes ott is körülnézni!

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle