Álom – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Álom

Álom

Gyermeki világ. Világ, melynek nincsenek határai. Minden elképzelhető. Minden álom valóság. Valóság, hogy városokat építesz. Valóság, hogy gyermeket öltöztetsz. Valóság, hogy tűzoltó vagy, meg katona. Hercegnő és édesanya. Valóság, hogy ahhoz, hogy máshol légy, elég behunynod a szemed. Ha fáj, akkor megmutatod, hogy fáj. Ha örülsz, legnagyobb örömöd, ha más is örül.

Felnőtt világ. Világ, melynek vannak határai. Sok dolog van, ami elképzelhetetlen. Nem minden álom válik valósággá…Már nem mindig tudsz behunyt szemmel repülni. Ha fáj, nem mutathatod, hogy fáj. Ha örülsz, nem mindenki örül együtt veled.

Gyermeki világod egy álmának darabja kerül évek múlva kezedbe. Az oldalakat lapozgatva visszatérnek az érzések, mikor a sorokat írtad. Öröm, gyönyörűség. A betűk gondos alakításából is látható, hogy számodra ott, akkor, a játék valóság volt.

Felnőttként látod meg, milyen nagy áldás, hogy játékból írt lapjaid életre keltek, s nap mint nap azzal foglalkozol, ami gyermeki világod boldog perceit töltötte ki.

A gyermeki valóságot, Atyád felnőtt valósággá tette. Csak mert szeret. Mert világának nincsenek határai. Számára minden lehetséges, s országának valóságát, a gyermeki szív értheti meg igazán…

Márk 10:15.

eRZSé

Még senki nem szólt hozzá...