Adód 2 százalékáról Te döntesz! – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Adód 2 százalékáról Te döntesz!

 

Tavaly, a 2019-es évi adóbevallások 2%-os felajánlásaiból mostanáig (2021. január) 1 979,11 euró adomány érkezett. Köszönjük!

Ha neked is fontos a fiatal korosztály (bár lehet, hogy a cég vagy a munkahely, ahol dolgozol, közvetlenül nem a fiatalokkal foglalkozik), az adód 2%-ának felajánlásával kifejezheted ezt.

Nyomtatvány („Vyhlásenie”) letöltése innen!

Fontos számunkra, hogy tudjuk, kik állnak mögöttünk! Ha mégsem szeretnéd, hogy az adóhivatal megadja nekünk a neved, akkor mielőtt kinyomtatnád a formanyomtatványt, az aláírásod feletti kis rubrikából töröld ki az x-et.

Ha pedig szükséged lenne egy kis segítségre a szükséges papírokkal, időpontokkal kapcsolatosan, alább találsz egy kis összefoglalót.

Az adó 2% felajánlása pár lépésben:

Ezenkívül, ha ismersz másokat is (akár a munkahelyeden), akik szívesen ajánlanák fel adójuk 2%-át a Firesz – Duna Mentének, akkor kérjük, szólítsd meg őket is! Ehhez letölthetsz egy rövid, magyar vagy szlovák nyelvű bemutatkozót is a szervezetünkről, illetve szívesen postázzuk is a számodra kinyomtatva, szórólapunkkal együtt:

Ha az elmúlt évben legalább 40 órát önkénteskedtél, akkor akár az adód 3%-át is felajánlhatod nekünk. Nem kell mást tenned, csak kérj róla igazolást a szervezettől, amelynél önkénteskedtél. (Nem feltétel, hogy ez a Firesz legyen.)

Ha a Firesz – Duna Mentében önkénteskedtél, április 20-ig (munkavállaló) ill. március 20-ig (természetes személy) lehet kérvényezni az igazolást:

    Neved:

    E-mail címed:

    Köszönjük!

    Még senki nem szólt hozzá...