Adód 2 százalékáról Te döntesz! – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Adód 2 százalékáról Te döntesz!

 

Tavaly, a 2018-as évi adóbevallások 2%-os felajánlásaiból 2 908,52 euró adomány érkezett. Köszönjük!

Ha neked is fontos a fiatal korosztály (bár lehet, hogy a cég vagy a munkahely, ahol dolgozol, közvetlenül nem a fiatalokkal foglalkozik), az adód 2%-ának felajánlásával kifejezheted ezt.

Ezenkívül, ha ismersz másokat is (akár a munkahelyeden), akik szívesen ajánlanák fel adójuk 2%-át a Firesz – Duna Mentének, akkor kérjük, szólítsd meg őket is! Ehhez letölthetsz egy rövid, magyar vagy szlovák nyelvű bemutatkozót is a szervezetünkről, illetve szívesen postázzuk is a számodra kinyomtatva, szórólapunkkal együtt:

 

Ha pedig szükséged lenne egy kis segítségre a szükséges papírokkal, időpontokkal kapcsolatosan, itt találsz egy kis összefoglalót.

Nyomtatvány („Vyhlásenie”) letöltése innen!

 

Fontos számunkra, hogy tudjuk, kik állnak mögöttünk! Ha mégsem szeretnéd, hogy az adóhivatal megadja nekünk a neved, akkor mielőtt kinyomtatnád a formanyomtatványt, az aláírásod feletti kis rubrikából töröld ki az x-et.

 

Ha az elmúlt évben legalább 40 órát önkénteskedtél a Duna Mente javára, akkor akár az adód 3%-át is felajánlhatod nekünk. Nem kell mást tenned, csak kérj róla igazolást.

  Neved:

  E-mail címed:

   

  A 2018-as évben 12 programot szerveztünk, ezek között voltak hétvégéken megvalósuló találkozók, nyári táborok, valamint egynapos alkalmak is. Összesen 220 fiatal fordult meg rendezvényeinken, és az év során 56 önkéntes működött közre az egyes alkalmak megvalósításában.

  Víziónk, hogy olyan szervezet legyünk, ahol fiataljaink megélhetik hitüket és a közösséghez tartozás valóságát, ahol ráébredhetnek saját egyediségükre, és lehetővé válik számukra, hogy kibontakoztassák tehetségüket.

   

  Köszönjük!

   

  Még senki nem szólt hozzá...