DUNA MENTE

IMG_7463
Üdvözlük a Firesz – Duna Mente oldalán!

Szlovákia nyugati felén tevékenykedünk, itt szervezzük az alkalmainkat. Célközönségünk a tini korosztály, akiknek Tinihétvégéket és nyári táborokat szervezünk, de az idősebb korosztály sem unatkoznak nálunk, hisz számukra is több alkalommal készülünk minden éven (Lélekzetvétel, Virrasztás, Téli Trinity Fórum…).

A 2016 év elején frissített küldetésnyilatkozatunkat elolvashatod itt: Küldetésnyilatkozat 2016.

A 2015/16-os tanév kezdetével párhozamosan elindítottuk projektünket, mely az Ifialap nevet viseli, és egy segédanyag ifjúsági bibliaórák vezetéséhez. Az Ifialapról bővebben itt olvashatsz.

1

 

„Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra” (1Thessz 5,16–18).

 

csillagpont2015

 

Az alkalmainkról folyamatosan értesülhetsz, ha visszajársz majd honlapunkra, vagy ha meglátogatod a Firesz – Duna Mente Facebook oldalát!

Megtalálsz minket a közösségi oldalakon is!

Facebook            Google+             YouTube

2011. szeptember elején megnyitottuk első, de remélhetőleg nem utolsó irodánkat, melyben jelen pillanatban minden héten három ember szorgoskodik. Hála Istennek, lehetőségünk van alkalmazni három személyt, Gyurcsis Júliát, Szabó Ágnest és Tankó Gábort. Az iroda amúgy Komáromban található, a Megye utcában a 14-es szám alatt. A nyitva tartást megtaláljátok a Kapcsolat oldalon. Ha időtök engedi, látogassatok meg bennünket az irodában is!

Még senki nem szólt hozzá...