Adód 2 százalékáról Te döntesz!

 

Ha Neked is fontosak a fiatalok, bár lehet, a Te céged közvetlenül nem a fiatalokkal foglalkozik, az adód 2%-ának felajánlásával kifejezheted hozzáállásodat!

Tavaly, a 2016-os évi adóbevallások 2%-os felajánlásaiból több mint 3000 euró adomány érkezett. Köszönjük!

Víziónk, hogy olyan szervezet legyünk, ahol fiataljaink megélhetik hitüket és a közösséghez tartozás valóságát, ahol ráébredhetnek saját egyediségükre, ahol lehetővé válik számukra, hogy kibontakoztassák tehetségüket.

A 2017-es évben 19 programot szerveztünk, ezek között voltak hétvégéken megvalósuló találkozók, nyári táborok, valamint egynapos alkalmak is. Összesen 188 fiatal fordult meg rendezvényeinken, és az év során 56 önkéntes működött közre az egyes alkalmak megvalósításában.

 

Űrlap letöltéséhez kattints ide!

 

Fontos számunkra, hogy tudjuk, kik állnak mögöttünk! Ha mégsem szeretnéd, hogy az adóhivatal megadja nekünk a neved, akkor mielőtt kinyomtatnád a formanyomtatványt, az aláírásod feletti kis rubrikából töröld ki az x-et.

Ha szükséged lenne egy kis segítségre a szükséges papírokkal, időpontokkal kapcsolatosan, itt találsz egy kis összefoglalót.

Ezen kívül ha ismersz másokat is (akár a munkahelyedet), akik szívesen ajánlanák fel adójuk 2%-át a Firesz – Duna Mentének, akkor kérjük szólítsd meg őket is! Ehhez letölthetsz egy rövid, magyar vagy szlovák nyelvű bemutatkozót is a szervezetünkről.

Ha az elmúlt évben legalább 40 órát önkénteskedtél a Duna Mente javára, akkor akár az adód 3%-át is felajánlhatod nekünk. Nem kell mást tenned, csak kérj róla igazolást.

Neved:

E-mail címed:

Köszönjük!

 

Még senki nem szólt hozzá...