2015. március 1. - Isteni gondolkodás :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

2015. március 1. – Isteni gondolkodás

Időpont:
2015. március 1. 21.00, vas


Térkép nem érhető el

Kedves Imaharcosok!
Tudjátok, számomra annyira durva, hogy Isten mennyire másképpen néz ránk, mint ahogy mi magunkra vagy egymásra. Mennyire nem érdeklik őt azok a kicsinyes dolgok, amiken mi nap mint nap fölöslegesen problémázunk- úgy értem, már mindent megtett, hogy mi azoktól szabadok legyünk- és mennyire a teljes képet próbálja megláttatni velünk, hogy mennyire tökéletesen befejezett munkát vitt véghez Jézus a kereszten azért, hogy mi kiteljesedhessünk és megélhessük az ígéretei beteljesedését.

Isten amikor ránk néz, mint megváltottakra, akkor Jézust látja, aki miatt mi mindent megérdemlünk, amit Jézus megérdemel, minden ígéret a miénk és mindenre méltók vagyunk, mert Jézus méltó mindenre és mi pedig Jézusban vagyunk. Így amikor Isten ránk néz, akkor Jézust látja- mint amikor egy könyvbe egy ceruzát teszel és a ceruza elveszik benne, csak a könyvet látod, így van Isten is velünk.

Imádkozhatunk ezért, hogy az Ő szemével lássuk magunkat, a helyzetünket, a körülményeinket és a lehetőségeinket. Ki fog tárulni a világ! 
Értsük meg, mi az Isten akarata, és ahhoz formáljuk a mi akaratunkat, ne pedig a mi akaratunkba próbáljuk beletenni Istent.

Csatolva erről egy kicsit bővebben – részlet egy könyvből, amit éppen olvasok és nagyon szem- és szívnyitogató számomra, fogyaszd egészséggel 🙂

Szeretettel ölel:
Johanna

Részlet a könyvből – ITT

3 PERC az üldözött keresztényekért, s azok családjáért, akiknek életüket vették a Krisztus evangéliumáért- az Egyiptomban élő kopt keresztényekért! Valóban testvéreinkként gondolva, imádkozva értük.

Erzsébet

Még senki nem szólt hozzá...