2015. február 1. - Imaharc :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

2015. február 1. – Imaharc

Időpont:
2015. február 1. 21.00, vas


Térkép nem érhető el

Kedves Imaharcosok!

“Jézus pedig gyarapodott bölcsességben, testének állapotában, és az Isten és emberek előtt való kedvességben.“ (Lukács 2,52)

 

Az ember harmonikus fejlődésének elengedhetetlen a lelki,fizikai és szellemi fejlődés.

– Imádkozzunk most azért, hogy az Úr töltse be a mi szükségleteinket lelki, fizikai és szellemit. Ő jobban ismer minket mindenkinél!

Adjunk hálát a már megtapasztalt jóságáért!

Szeretettel:

Cs.Timi

+ 3 PERC

Imakérés:

NÉPSZAVAZÁS: ÉLJÜNK A LEHETŐSÉGGEL!

Szombaton, február 7-n választások lesznek. Sok százan kapcsolódtak bele önkéntesként, több ezren imaharcosként azért, hogy elegen menjenek el a választani. Tegyük mi is ezt, imádkozzunk a népszavazás sikerességérét.

Mint ismeretes 3 kérdés fognak feltenni. A református egyház álláspontja a Kálvinista Szemle legfrissebb számában is olvasható, ebből egy pár mondat:

Az Úr Jézus Krisztus igazolja a férfi és a nő kapcsolatát, mint a társadalom alapvető egységét a Mt 19,1-9 versekben. A házasság és a család Isten szándéka e világ számáraMeggyőződésünk, hogy a házasságnak, mint férfi és nő szövetségének, és a családnak, amit alkotnak, nincs más alternatívája a társadalomban, amiben Isten kedvét lelné, és amin áldása nyugodna. Soha semmilyen kötelék nem lesz egyenértékű a férfi és a nő házasságával.

Az egyházunk is kéri a híveket, hogy minél többen vegyünk részt a népszavazáson és a három kérdésre „igen” választ adva, tegyünk bizonyságot keresztény hitünkről.

A 3 kérdés:

„Egyetért-e azzal, hogy házasságnak csak egy férfi és egy nő kötelékét lehessen nevezni?” 

„Egyetért-e azzal, hogy azonos nemű párok, vagy csoportok számára ne legyen lehetővé téve a gyermekek örökbefogadása, nevelése?”

„Egyetért-e azzal, hogy az oktatási intézmények ne követelhessék meg a gyermekek részvételét (amennyiben a szülő, vagy a gyermek nem értenek egyet a tananyag tartalmával) azokon az órákon, melyek tananyaga a szexuális viselkedéssel, illetve az autanázia kérdésével foglalkozik?”

 

szeretettel,  Julcsi

Még senki nem szólt hozzá...