firesz@firesz.sk

2014. augusztus 10. - Hála

Időpont:
2014. aug. 10.


Kedves Imaharcosok!

A mai imaóránk témája a hála. Hála a meghallgatott imákért, a megtartásért. Imában hordozzuk a Tinitáborba készülő fiatalokat, vezetőket. Hordozzuk őket imában minden nap a héten!

És íme pár "szirom" az ÉlesztŐ hálarétének virágaiból...

  • Hálás vagyok a barátaimért, családomért, azért, hogy itt lehetek. Az emberekért, akiket itt megismertem. A festői tájért, az életért, amit adtál nekem. Jókedvért, a mai napsütésért, a felszabadultságomért, az ígéretes nyárért, amiért jobban megismerhettelek.
  • Hálás vagyok Uram, hogy mindig mellettem vagy, biztatsz, amikor csüggedek, támogatsz minden helyzetben. Köszönöm az embereket körülöttem és a legkedvesebb embert számomra…az öcsémet!
  • Hálás vagyok a csendért, az Úr ajándékáért a dicsőítésben. Hálás vagyok az emberekért itt a táborban.
  • Isten leleplező Igéjéért. Feleségemért, kapcsolataimért, a beszélgetés ajándékáért. Azért a felismerésért, hogy sokkal nagyobb súlya van a hűtlenségnek, mint gondoltam.
  • Hála a gyönyörű időjárásért. Hála minden egyes baráti ölelésért és kedves mosolyért. Hálás vagyok minden táborozóért,barátért, vendégért. Hála az új emberekért.
  • Uram! Hálás vagyok a gyermekeim mosolyáért. Köszönöm, hogy vannak nekem, és kérlek segíts, hogy értékeket tudjak átadni nekik, add Uram, hogy a személyemen keresztül TÉGED lássanak!
  • Köszönet, hogy mindig adsz erőt a kereszthordáshoz. Hogy több a türelmed, mint nekem…hogy megteremtetted a nőt. Köszönöm, hogy adtad Jézust. Hogy adtad ezt a szép országot. Hogy mindig szeretsz.
  • Hogy áll a kereszt!
  • Jézus hűségéért…hogy többször is hosszan imádkozhattam.
  • Uram! Hálás vagyok a gyermekeim mosolyáért. Köszönöm, hogy vannak nekem, és kérlek segíts, hogy értékeket tudjak átadni nekik, add Uram, hogy a személyemen keresztül TÉGED lássanak!
  • Szentlélekért, hogy betölt, formál és megerősít.
  • Hálából…az ÉlesztŐ-ért…az önkéntesekért…az áhítatokért, a zenekarért…az emberekért, a barátokért…a beszélgetésekért, a hallgatásért…a szeretetért…Istenért…a meleg ételekért, reggeliért…a jókedvért és a bánatért…a BeülŐ-ért és a felszolgálásért…az imaházért, ami igazából sátor…a zarándoklatért…a figyelmességért…és minden másért.

SOLI DEO GLORIA

+imameghallgatás, köszönet...

Sziasztok! Egy hónappal ezelőtt írtam nektek és kértem imáitokat Petiért, az unokatestvéremért, aki elég súlyos autóbalesetet szenvedett. Szeretném most megköszönni mindenkinek, aki imádkozott érte és a családjáért! Nem tudom ilyen esetben mi a normális gyógyulási idő, de úgy látom, hogy a sérüléseinek komolysága ellenére igen gyorsan kiengedték a kórházból és azóta otthon lábadozhat. A helyzethez képest elég jól érzi magát és hiszem, hogy ez mind annak köszönhető, hogy imádkoztunk érte. Köszönöm mégegyszer Nektek! Ági

Ragyogtassa Rátok orcáját az Úr!

Az imasarok szolgálói nevében,
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle