Vezetőség, munkatársak

A 2017-es októberi munkatársi hétvégén megtartott közgyűlés, – az alapszabályzatunkhoz hűen – választó közgyűlés volt, ugyanis lejárt az a 4 éves mandátum, amire a vezetőségi tagokat és az ellenőrző bizottság tagjait választottuk. 

Az közgyűlés által megválasztott új vezetőség tagjai a következők: Tóth Veronika, Chrén Veronika, Szabó András, Gaál Zoltán és Édes János.

Akik az ellenőrző bizottság szerepét pedig betöltik: Záhorszky Zsuzsa és Szabó Eszter.

 

 

Edes_Janos_profil

Édes János, területi alelnök és vezetőségi tag

Egyik kedves barátom mondta a “Fireszből”, hogy én vagyok a nagy “visszatérő”. És tényleg úgy érzem, hogy visszatértem a gyökereimhez. Több mint 10 év Budapesten töltött idő után – már családostól – visszatértem Felvidékre, ráadásul szülőfalumba – ennek minden szépségével, nehézségével.

A saját életemen látom, hogy mennyire jó dolog, hogy már fiatalon “Istenbe gyökerezhetett az életem”. És ebben nagy szerepe volt a Firesznek is, hogy tudhatom, Istenhez tartozom. Ez egy olyan szilárd alap, amire az egész életemet tudom építeni.

Ezért igyekezem minél többet dolgozni ebben a szervezetben, mert szeretném, hogy még sok fantasztikus fiatal biztos alapra találjon.

Mindig is nagyon meg tudott ragadni egy-egy ember személyisége, egyedisége. Mindenkiben van szerintem valami egyedi, megismételhetetlen. Erre minden tábor, találkozó vagy program esetén újra rádöbbenek. És hihetetlen látni, ahogy Isten helyére teszi a fiatalokat, és nagy dolgokra elhívja. Mindezt úgy, hogy megmarad bennük az egyedi csoda, csak megtisztul, új alapra kerül.

Mérnök fizikuskén végeztem, jelenleg családi vállalkozásunkban gombát termesztek. Feleségem Ábel kisfiunk testvérét hordja a szíve alatt jelenleg :-). Hobbim a röplabda, zene, növénytermesztés.

 

 

Chrén Veronika – vezetőségi tag

veronika1210@gmail.com

A Fireszt mindig is a második családomnak tekintettem, mondhatni itt nőttem fel a megtérésem után 🙂 Az elején voltak az ifitalálkozók, utána jött az Imasátras szolgálat, a hitmélyítő alkalmak és nagyon jó volt, hogy tudtam, itt szeretnek és azokkal és azok által épülhetek, akiket szeretek. Nagyon jó visszanézni ezekre az alkalmakra, de most kíváncsian várom, hogy Isten még mit készít nekünk, mint közösségnek és hogy én mivel tudok hozzájárulni.

Nekem az imasátor mindig a szívügyem volt.  Szuper volt, ahogy láttam, hogy épül fel a semmiből egy sátor, a válaszfalak és végül a szobák. Az emberek jöhettek megpihenni és Istennel lenni egy csendes helyen és én örültem, hogy Isten ebben a szolgálatban használt engem, hogy eszköze lehettem és imádkozhattam az emberekkel, együtt harcolhattunk és vihettük a dolgokat Elé.

A mindennapokban is sok emberrel találkozok és csalok mosolyt az arcukra, persze csak ha jól végzem a munkám 🙂 Isten ügyes kezekkel áldott meg, amit összekulcsolva is használhatok, de egy ollóval a kezemben is áldás lehet 🙂

 


 

Az 5 vezetőségi tagon túl az országos vezetőségbe is jogunk van 2 személyt delegálni, amit meg is tettünk. Ez a két ember Édes Erzsébet és Bögi Gergely.

 

Ezen felül három állandó munkatársunk is van.

 


 

unnamedTankó Gábor – mozgáskorlátozott irodai munkatárs

tankomanchester@gmail.com

Számomra a Firesz lelki otthon. Egy hely ahol önmagam lehetek, nem kell magamat megjátszani. A közösségben, ahol nemcsak Szeretetet kaptam, de megtapasztaltam azt is, hogy a “Korlát lehet Áldás is.” A Firesz – Duna Mentében adminisztratív munkát végzek, de nagyon fontos számomra hogy Jézusnak van hatalma az életemben, képes kihozni a legsötétebb helyzetekből is. Így teljes az életem.

 


Korábbi vezetők, akikért nagyon-nagyon hálásak vagyunk: Oros Csaba, Rácz Tibor, Fazekas László, Görözdi Zsolt, Básti Péter, Feszty Zsolt, Nátek Katalin, Czinke Tímea, Czinke Zsolt, Oros Zsolt, Darázs Lajos, Süll Kinga, Csiba Zoltán, Viola András, Vámos Béla, Esztergályos-Dobai Júlia, Süll Tamás, Szepessy Szabina, Édes Zoltán, Kelemen Sándor, Édes Zsófia, Bugyi Ágnes.

(Ha netán valakit kihagytunk volna, nem szándékos! Kérjük jelezzétek!)

Még senki nem szólt hozzá...