firesz@firesz.sk
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Év végi vezetőségi

2019. január 8., kedd

Duna Mente

Olvasási idő: kevesebb mint 3 perc

Jelenlévők: Édes János, Gaál Zoltán, Szabó Andris, Chrén Veronika, Tóth Veronika, Gyurcsis Júlia, Pallag Gergely

Az elmúlt év utolsó vezetőségi gyűlését december 30-án tartottuk Komáromban. Volt megbeszélnivaló bőven, de azért jutott idő egy közös „ünnepi” ebédre is, az esztendő méltó lezárásaképpen.

Az első pontok között két újdonságról esett szó. A ZKSM idén meghirdette a LUDOVÔ elnevezésű „év önkéntese” díjat. Erre minden közösség nevezhet olyan önkéntest a csapatából, akiről úgy gondolja, hogy kiemelkedő szolgálatot végzett az elmúlt évben. Mi örömmel mondhatjuk, hogy nem egy név jutott eszünkbe kapásból 🙂 (Ezúton is köszönjük Nektek, kedves önkéntesek az egész éves munkátokat!). Végül egy valakit jelöltünk erre a díjra, de hogy kit... nos azt még nem árulhatjuk el. 🙂

A másik újdonság egy projekt ötlete, amivel Verbók Noémi keresett fel minket. Ennek a részleteit is idővel tudjuk majd közölni csak. 🙂 Egyelőre csak annyit árulunk el, hogy „Forró csoki velem” fedőnévre hallgat.

Megkeresés érkezett hozzánk a következő év tini alkalmainak témájával kapcsolatban. Erről is beszéltünk a gyűlésen. 2019-ben várhatóan a „Hitelesség” témáját fogjuk körbejárni. Szeretnénk utat mutatni, hogy lehet hiteles emberként és hívőként élni a suliban, munkahelyünkön, családban, bárhol ahol vagyunk. A témafelvetések koordinálását Édes János vállalta.

Szó volt még a munkatársikról, a vezetőség további munkájáról, az évenként ismétlődő feladatok hatékonyabb tervezéséről is. Örömmel fogadtuk, hogy az imacsapat koordinálásába beszállt Pallag Gergely, akivel egyeztettünk a Csillagpontos szolgálatról és az imahétvégéről.

Ami az irodai munkatársainkat illeti, Szabó Ági eddigi szerződése az év végével lejárt. De a munka nem áll meg :), Ági folytatja az irodában továbbra is – most már meghatározatlan idejű szerződéssel. Precíz és lelkiismeretes munkáját ezúton is köszönjük!

Végezetül a pénzügyeket tárgyaltuk. Úgy látjuk, hogy nagyon fontos lenne a támogatói bázisunk aktivizálása, illetve, hogy a most következő időszakban jó lenne, ha minél több támogatást tudnánk nyerni az adó 2%-ból. Ezúton is szeretnénk mindenkit megkérni, hogy tudassuk a dolgozó ismerőseinkkel, barátainkkal ennek a támogatásnak a lehetőségét.

Gaál Zoleeka

p.s. A következő vezetőségi január 27-én lesz Komáromban.

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle